Ελλάδα

14 τα κρούσματα κορονοϊού στο γηροκομείο της Γλυφάδας! video

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στα 14 έχουν φτάσει τα θετικά κρούσματα κορονοϊού στο γηροκομείο της Γλυφάδας, όπου έχει σημάνει συναγερμός!

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Open, 12 από τα 14 κρούσματα αφορούν σε ηλικιωμένους από το γηροκομείο, ενώ υπάρχουν ακόμη δύο σε εργαζόμενους.

Όπως είναι λογικό, έχει σημάνει συναγερμός από το βράδυ της Παρασκευής, 16.10.2020, ενώ ο έλεγχος των δειγμάτων που ελήφθησαν συνεχίζεται και ελπίδα όλων είναι να μην υπάρξουν και νέες μολύνσεις.

Click4more: Κορονοϊός: «Λόκαρε» ξανά την Αττική! «Στενό μαρκάρισμα» σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και Γιάννενα

Τα γηροκομεία και οι άλλες κλειστές δομές αναδεικνύονται στον πλέον «αδύναμο κρίκο» των μέτρων προστασίας για την μη εξάπλωση του κορονοϊού.

Στην περίπτωση της Γλυφάδας, «ασθενής 0» φέρεται να είναι εργαζόμενη που μετέφερε τον ιό στους τροφίμους.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Με πληροφορίες από: Open.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το συγκλονιστικό μήνυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου για την επίθεση με βιτριόλι - «6 χρόνια από τη μέρα που πίστεψα πως όλα τελείωσαν»
Ήταν 20 Μαΐου 2020 όταν η είδηση πως μία γυναίκα 34 ετών δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι πηγαίνοντας στη δουλειά της στην Καλλιθέα, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο
Ιωάννα Παλιοσπύρου
Ευαγγελία Κοράκη για την Παγκόσμια Ημέρα Κλινικών Μελετών: «Δεν γίνονται για τους ασθενείς αλλά με αυτούς»
«Η κλινική μελέτη είναι η μόνη διαδικασία που μπορεί να αποδείξει την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια μιας θεραπείας ή ενός φαρμάκου» εξηγεί η πρόεδρος του HACRO και πρόεδρος και διευθύνουσας σύμβουλος της CORONIS Research
Νοσοκομείο