Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

4+1 προτάσεις για διακοπές στην Πελοπόννησο

4+1 προτάσεις για διακοπές στην Πελοπόννησο

Η σημερινή λίστα προτείνει Διακοπές στην Πελοπόννησο! Η Πελοπόννησος, φημισμένη για τα μέρη της που προσφέρουν παραμυθένια νερά, σε συνδυασμό με γραφικά χωριά και πόλεις γεμάτες ιστορική σημασία, δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί τον τόπο που θες να επισκέπτεσαι ξανά και ξανά για τις εκδρομές σου.

Κι αν οι επιλογές είναι τόσες που δεν μπορείς εύκολα να αποφασίσεις τον επόμενο προορισμό σου,
Να 5 προτάσεις από εμάς για το που πρέπει σίγουρα να βουτήξεις, αλλά και να περπατήσεις στην μεγαλύτερη χερσόνησο της Ελλάδας.

Πύλος, Μεσσηνία: Η Πύλος είναι εκείνο το μέρος που μόλις το επισκεφτείς, θα πιστέψεις πως βρίσκεσαι πραγματικά σε νησί παρότι δεν έχεις περάσει θάλασσα για να το προσεγγίσεις.

Σπίτια βαμμένα ολόλευκα, με σκεπές από κεραμίδια περικυκλώνουν τον απάνεμο κόλπο της, ενώ απέναντι της, στέκει η Σφακτηρία, το μικρό νησάκι που σε προσκαλεί να το ανακαλύψεις κάνοντας βαρκάδα.

Το Νιόκαστρο, χτισμένο απ’ τους Οθωμανούς, αγναντεύει την πόλη από ψηλά, υπογράφοντας πως η θέα απ’ τα τείχη του θα είναι κάτι παραπάνω από μαγευτική, αρκεί μόνο να πάρεις την απόφαση να ανηφορίσεις για να το συναντήσεις.

Η Πύλος δεν όμως μόνο γνωστή για την μακραίωνη ιστορία της, η Ναυμαχία του Ναυαρίνου άλλωστε έγινε στα νερά της κατά την διάρκεια της επανάστασης, αλλά και για τις υπέροχες παραλίες της που θα σε αφήσουν εντυπωσιασμένο μόλις τις επισκεφτείς.

Η ονειρεμένη Βοϊδοκοιλιά, με τα κρυστάλλινα, ρηχά τιρκουάζ νερά της και την λεπτή της άμμο, είναι ένας ανοργάνωτος επίγειος παράδεισος, που καλεί εσένα και την οικογένεια σου να την επισκεφθείς μαζί με τις προμήθειες σας.

Η οργανωμένη αμμουδερή παραλία Διβάρι απέναντι απ’ τον οικισμό της Γιάλοβας, αλλά και η ομώνυμη παραλία του, σε περιμένουν να βουτήξεις απολαμβάνοντας ένα σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις