Ελλάδα

40αρια σήμερα, καταιγίδες αύριο!

Του καιρού τα τρελά συνεχίζονται. Το θερμόμετρο σήμερα θα ανέβει στα ύψη και ειδικά σε περιοχές της δυτικής, της κεντρικής και της νότιας Ελλάδας θα “χτυπήσει” 39 και 40 βαθμούς.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με εξαίρεση λίγα σύννεφα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα έχουμε Ήλιο και μάλιστα καυτό, ενώ το σκηνικό από αύριο αλλάζει. Έρχονται ακόμη και καταιγίδες στη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορείου Αιγαίου, ενώ στα πελάγη, ειδικά από το απόγευμα οι άνεμοι θα φτάσουν τα 7 ακόμη και τα 8 μποφόρ. Την ίδια ώρα όμως το θερμόμετρο στα κεντρικά και τα νότια δεν θα πέσει κάτω από τους 38!
Σήμερα το αεράκι δεν θα βοηθήσει καθώς δεν θα ξεπεράσει ακόμη και στα πελάγη τα 6 μποφορ. Στα δυτικά κεντρικά και νότια το θερμόμετρο όλη τη μέρα θα δείχνει από 37 ως και 40, ενώ στα νησιά θα κολλήσει πάνω από 36. Το σκηνικό όμως αλλάζει, ειδικά από τις απογευματινές ώρες, αύριο με τον αέρα να γίνεται βοριάς και να φέρνει σύννεφα. Προσοχή σε όσους θελήσουν να ταξιδέψουν στο Ιόνιο και το βόρειο Αιγαίο τα μποφόρ θα κάνουν δύσκολα τα πράγματα
Ανάσα από την Πέμπτη με πτώση της θερμοκρασίς και τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοανατολικά. Ίδια η εικόνα και την Παρασκευή, με τον καιρό γενικά αίθριο.

Δαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού στο Newsit Weather Center

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τραγωδία στη Λέσβο: Συγκλονίζει ο σύντροφος της 36χρονης γιατρού – «Αυτό που συνέβη είναι μία στο εκατομμύριο, παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση»
Συγκινεί ασθενής της 36χρονης γιατρού - «Η Μάγδα μου έσωσε τη ζωή. Την ευχαρίστησα και μου χαμογέλασε, δεν μου είπε τίποτα άλλο»
Η 36χρονη γιατρός στη Λέσβο
«Αγαπούσε "τη βίλα της" και είχε παράπονα από τον ενοικιαστή» λέει η σπιτονοικοκυρά της Σταυρούλας Λεβεντάκη
Η σπιτονοικοκυρά της 45χρονης αποκάλυψε ότι το θύμα είχε προβλήματα και παράπονα από τον ενοικιαστή της, ενώ πολλές φορές της είχε πει ότι θέλει να τον διώξει από το σπίτι της
Ο Σκοπιανός δολοφόνος και η Σταυρούλα Λεβεντάκη