Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

5+1 ιαματικές πηγές της Ελλάδας: Θεραπευτικά νερά που αξίζει να επισκεφτείτε

5+1 ιαματικές πηγές της Ελλάδας: Θεραπευτικά νερά που αξίζει να επισκεφτείτε

Πραγματικά αξίζει μια βουτιά στις ιαματικές πηγές της Ελλάδας. Είναι πολλές οι φορές που ο καθένας μας αναζητά πλήρη αποσύνδεση από την καθημερινότητα.

Μια ουσιαστική στιγμή με τον εαυτό μας. Ζητούμενο, αποτελεί να νιώσουμε αρμονία με το περιβάλλον και την φύση και μόνο τότε θα μπορέσουμε να αποκοπούμε εντελώς από την -ώρες, ώρες- κουραστική αστική ζωή, έστω και για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Επιλέξαμε και επισκεφτήκαμε μερικές από τις ιαματικές της Ελλάδας και δοκιμάσαμε για λίγο να αποστασιοποιηθούμε από εκείνα που μας αγχώνουν και μας καταβάλλουν καθημερινά. Η εμπειρία ήταν μοναδική…

Ξακουστή για μια από τις πιο θεραπευτικές ιαματικές πηγές, είναι η Σαμοθράκη και πιο συγκεκριμένα εκείνη στην περιοχή Θέρμα ή αλλιώς Λουτρά.

Το καταπράσινο παραμυθένιο χωριό, γνωστό για τα πλατάνια του και τα γλυκά του, που αναβλύζει παράδοση, περιέχει και κάτι ακόμη που είναι ικανό κυριολεκτικά να σε θεραπεύσει.

Πριν πορευτείς προς την Γριά Βάθρα και τους εξωτικούς καταρράκτες της, μην διστάσεις να κάνεις μια στάση στις ιαματικές πηγές του χωριού. Έπειτα από αυτό, ο ποδαρόδρομος θα σου φανεί παιχνιδάκι!

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις