Ελλάδα

80 στα 100 αυτοκίνητα κυκλοφορούν με φθαρμένα λάστιχα – Δείτε video

Έρευνα Newsit: Κίνδυνος θάνατος τα φθαρμένα ελαστικά λένε οι ειδικοί, δεν έχουμε λεφτά να βάλουμε καινούργια απαντούν οι οδηγοί.

Κινητές βόμβες είναι εκατομμύρια οδηγοί που κυκλοφορούν τα οχήματά τους με φθαρμένα ακόμη και κατεστραμμένα ελαστικά γιατί δεν έχουν χρήματα να τα αντικαταστήσουν.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Σοφίας που δήλωσε στο Newsit “αμείβομαι με 750 ευρώ το μήνα, είναι πολυτέλεια να αλλάξω τα λάστιχα του αυτοκινήτου μου”

Όπως δήλωσε στο Newsit ο κύριος Κώστας, ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ στη Νέα Ιωνία, “80 στα 100 αυτοκίνητα σήμερα κυκλοφορούν με φθαρμένα ή κατεστραμμένα λάστιχα κάτι που είναι τρομερά επικίνδυνο. Ακόμη και όσοι μπαίνουν στη λογική να τα αλλάξουν ζητάνε μεταχειρισμένα και όχι καινούργια. Πάντως ευθύνη έχουν και οι εταιρείες καθώς από την αρχή του χρόνου τα ελαστικά εχουν ακριβύνει πάνω από 5% σε όλες τις εταιρείες”.
Ακούστε τι δήλωσε ο κύριος Κώστας:

Θέλετε να μάθετε πως να διακρίνετε εάν τα λάστιχα σας έχουν φθαρεί; Οι απαντήσεις στο video που ακολουθεί:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στέφανος Ληναίος: Τελευταίο αντίο στον σπουδαίο ηθοποιό στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας, με τραγούδια Θεοδωράκη, Χατζηδάκι και Λοΐζου
Πριν από 4 μέρες «έφυγε» από τη ζωή ο καταξιωμένος Έλληνας καλλιτέχνης και σήμερα συγγενείς και φίλοι τον αποχαιρέτησαν στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας
Στέφανος Ληναίος
Ξεσπά ο παππούς της 3χρονης που πέθανε σε τροχαίο στην Καβάλα - «Εξαπατούν τον κόσμο και εμάς, την ώρα που η κόρη μου χαροπαλεύει»
Η 27χρονη κόρη του, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο το Μεγάλο Σάββατο, με το 3χρονο κοριτσάκι της που είχε αγκαλιά να χάνει το τη ζωή του
Η 27χρονη μητέρα και η 3χρονη που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο
Αμπελόκηποι: Αναβιώνει η γυναικοκτονία με τον 39χρονο που έκλεισε τη σορό της συζύγου του στο πατάρι και έπαιζε «θέατρο» – «Ήμουν εν βρασμώ»
«Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη απο τα παιδιά μου που τους στέρησα τη μάνα τους και ένα μεγάλο συγγνώμη από την οικογένειά της» είπε ο κατηγορούμενος
Γυναικοκτονία στους Αμπελόκηπους τον Δεκέμβριο του 2024