Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Allou! Fun Park: Αποκλειστικές εικόνες από την αυτοψία των πραγματογνωμόνων

Allou! Fun Park: Αποκλειστικές εικόνες από την αυτοψία των πραγματογνωμόνων

Αποκλειστικές εικόνες από την αυτοψία των πραγματογνώμων στο σημείο του ατυχήματος στο Allou! Fun Park που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr. 

Στο βίντεο διάρκειας ενός λεπτού εμφανίζονται οι τεχνικοί σύμβουλοι της εταιρίας και της οικογένειας, αλλά και ο πραγματογνώμονας που διορίστηκε από τις εισαγγελικές αρχές μετά το ατύχημα στο Allou! Fun Park πριν από μερικές μέρες.

Στο οπτικό υλικό που σας παρουσιάζει το newsit.gr, οι ειδικοί μετρούν τις αποστάσεις πριν και μετά τη στροφή στην οποία εκτοξεύτηκαν οι νεαροί εκτός του βαγονιού – βάρκας.

Εξετάζουν το ύψος στα τοιχώματα του παιχνιδιού LaIsla και κάνουν μετρήσεις έτσι ώστε να υπολογίσουν την ταχύτητα που ανέπτυξε το βαγόνι – βάρκα στο τμήμα του παιχνιδιού που υπάρχει το νερό. 

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον τους στρέφεται στη στροφή από την οποία εκτινάχτηκαν οι δύο νεαροί άνδρες και τα δύο κορίτσια, καθώς θα πρέπει να δουν με πόσα χιλιόμετρα έφτασε το βαγόνι στο συγκεκριμένο σημείο κι αν υπήρχε η ενδεδειγμένη ποσότητα νερού για να το σταματήσει.   

Την ίδια ώρα ο ένας εκ των τεσσάρων τραυματιών, ο 25χρονος πήρε εξιτήριο, ενώ στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας συνεχίζουν να νοσηλεύονται ο 24χρονος και τα δύο κορίτσια. 

Θανάσης Γερασιμίδης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις