Ελλάδα

Athens Street Food Festival, από 5 Μαΐου στο αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι

Η ώρα του του Athens Street Food Festival έφτασε για ακόμη μια χρονιά, στο Γκάζι.

Την Παρασκευή 5 Μαΐου, το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού της χώρας, το Athens Street Food Festiva, θα ανοίξει ξανά τις πόρτες και τους φούρνους του, γεμάτο γευστικές εκπλήξεις από κάθε γωνιά του γευστικού γαλαξία!

Είναι πια μια Αθηναϊκή παράδοση: κάθε Μάϊος είναι μήνας Athens Street Food Festival! Αυτό σημαίνει ότι και τα τέσσερα τριήμερα του Μαΐου (5-6-7, 12-13-14, 19-20-21 και 26-27-28 Μαΐου) το Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι θα γεμίσει με χιλιάδες foodies που θέλουν να γευθούν τις αμέτρητες, πρωτότυπες και ξεχωριστές γευστικές προτάσεις που μπορούν να απολαύσουν αποκλειστικά σε αυτό το φεστιβάλ!

Από το 2016 ως σήμερα, το Athens Street Food Festival είναι το κορυφαίο σημείο αναφοράς της εντυπωσιακής άνθισης του καινούργιου “φαγητού του δρόμου” της Ελλάδας. Είναι ευρέως αποδεκτό ότι τα αποκλειστικά pop-up μαγαζιά του έχουν παρουσιάσει και ταυτόχρονα καθιερώσει πολλά από τα γαστρονομικά trends των τελευταίων ετών!

Φέτος το Athens Street Food Festival θα παρουσιάσει αυθεντικές και πρωτότυπες γεύσεις – αλμυρές και γλυκές – από ολόκληρο τον γαλαξία! Από το Περού ως την Κίνα, από το Μεξικό ως το Βιετνάμ, από την Αραβία ως την Τζαμάϊκα, από την Ιταλία ως τις ΗΠΑ, από την Ινδία ως Ιαπωνία και φυσικά από την Ελλάδα.

Έχετε δοκιμάσει κορεάτικο κεμπάπ, ινδικό μπέργκερ, ιταλικά panzerotti, χοτ-ντογκ με γαρδούμπα, fish ‘n’ chips ή βατραχοπόδαρα;

Αυτές είναι μόνο λίγες από τις συναρπαστικές συνταγές που θα ικανοποιήσουν και προκαλέσουν κάθε ουρανίσκο! Όπως πάντα, θα υπάρχουν πολλές αποκλειστικότητες, αλλά και πολλές vegan και vegetarian προτάσεις.

ASFFPOSTER

Φυσικά, την γιορτινή ατμόσφαιρα του Athens Street Food Festival συμπληρώνει πάντα η μουσική από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς, ενώ κάθε βράδυ γίνονται parties με αγαπημένους DJs για να απολαύσετε το ποτό και το κοκτέιλ σας!

Και μια μεγάλη έκπληξη: το Σάββατο 27 Μαΐου το ASFF θα υποδεχτεί τον μεγάλο James Lavelle των UNKLE για ένα αποκλειστικό DJ set!

Φέτος, για πρώτη φορά, υπάρχει και online προπώληση εισιτηρίων για όλες τις ημέρες του φεστιβάλ.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Παρασκευή 17:00 – 00:30

Σάββατο 12:00 – 01:00

Κυριακή 12:00 – 00:00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 3 ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Κάποιοι οφείλουν να εξηγήσουν γιατί παραπληροφορούσαν την κοινή γνώμη» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας Πλακιά για το πόρισμα του Πολυτεχνείου για τα Τέμπη
«Προφανώς ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε στην ουσία και να υποστηρίξουμε τις κατηγορίες μακριά από θεωρίες συνομωσίας!» ανέφερε σε ανάρτησή του ο Λεωνίδας Κουμπούρας
Τα τρένα μετά το δυστύχημα στα Τέμπη
Βασίλης Καρράς: Φιλανθρωπική συναυλία αφιερωμένη στον τραγουδιστή θα ξεσηκώσει το Καλλιμάρμαρο στις 13 Ιουνίου
Στη συναυλία θα τραγουδήσουν Κωνσταντίνος Αργυρός, Καίτη Γαρμπή, Στέλιος Διονυσίου, Πέγκυ Ζήνα, Έλενα Παπαρίζου, Πυξ Λαξ, Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος κ.α.
Βασίλης Καρράς 1
Ομολόγησε ο 21χρονος ότι δολοφόνησε τη μητέρα του στη Λάρισα - «Τσακωθήκαμε και τη σκότωσα»
«Μου είπε να τον βοηθήσω να πετάξει κάτι μπάζα», αποκάλυψε ο ξάδερφός του στους αστυνομικούς - Το θύμα έχει μαχαιριές στον λαιμό και την κοιλιά - Βρέθηκε σε διπλανό κάδο σκουπιδιών μια σακούλα με ένα μαχαίρι και ματωμένες πετσέτες
Το θύμα και ο δράστης της δολοφονίας στη Λάρισα
15