Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Έρχεται βαρυχειμωνιά από σήμερα – Που θα πέσουν χιόνια

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται από σήμερα. Σύμφωνα με την ΕΜΥ στα κεντρικά και τα νότια της χώρας προβλέπονται τοπικές βροχές και στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα πρόσκαιρες καταιγίδες, ενώ χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά και βαθμιαία στα νότια ημιορεινά που κατά τη διάρκεια της ημέρας θα ενταθούν.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5-7 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση από τα βόρεια.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, σποραδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων στα ορεινά.

Στα νησιά του Ιονίου στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις με καταιγίδες στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές και χιόνια στα ορεινά.

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο νεφώσεις με σποραδικές βροχές στο νότια και χιόνια στα ορεινά και βαθμιαία σε ημιορεινές περιοχές.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες νεφώσεις με σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στην ορεινή Κρήτη.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα νεφώσεις με σποραδικές βροχές στα νότια και από το απόγευμα χιόνια στα βορειότερα νησιά.

Στην Αττική νεφώσεις με τοπικές βροχές . Χιόνια θα πέσουν στην Πάρνηθα και βαθμιαία στα υπόλοιπα ορεινά ενώ το βράδυ πιθανόν να χιονίσει και στα βόρεια προάστια.

Στην Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΟ WEATHER CENTER TOY NEWSIT

Θέρμανση & Εξοικονόμηση: Διαβάστε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε στο μεγάλο δημοσιογραφικό αφιέρωμα του Newsit

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε