Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Η χειρονομία του Παντελίδη που “λέει” τα πάντα!

Φωτογραφία Eurokinissi
Φωτογραφία Eurokinissi

Δεν είναι μόνο η απώλεια ενός νέου ανθρώπου, πολύ ταλαντούχου αλλά και ενός παιδιού της διπλανής πόρτας και ίσως γι’ αυτό το λόγο το σύντομο πέρασμα του από αυτόν τον κόσμο άφησε ανεξίτηλα σημάδια στις καρδιές των πιο απλών ανθρώπων.

Θα μπορούσε να είναι γιος, αδελφός, φίλος του καθενός από εμάς. Ίσως γι’ αυτό και η μαρτυρία μιας γειτόνισσας εκεί όπου είναι το πατρικό του Παντελή είναι πιο σημαντική από όποια μαρτυρία και να έχει ακουστεί αυτές τις μέρες, τα 24ωρα που ακολούθησαν μετά το τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής του στα 32 του χρόνια.

Πριν από λίγες μέρες, η ηλικιωμένη γυναίκα που μένει κοντά στο σπίτι των γονιών του στη Νέα Ιωνία, είχε πάει σούπερ μάρκετ και επέστρεφε σπίτι της κουβαλώντας τα ψώνια. Φτάνοντας κοντά στον δρόμο του σπιτιού, την είδε ο Παντελής που πήγαινε κι εκείνος σπίτι του. Και χωρίς δεύτερη κουβέντα, της πήρε τα ψώνια από τα χέρια και της και τα πήγε σπίτι της, όπως διηγήθηκε η ίδια.

Αυτή η κίνηση και άλλες πολλές χαρακτήρισαν αυτό το νέο παιδί που απογειώθηκε και μπήκε στο σπίτι πολλών Ελλήνων με τις μουσικές του αλλά παρέμεινε προσγειωμένος και ανέπαφος από την φήμη και την διασημότητα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε