Ελλάδα

Kακοκαιρία Φίλιππος – Ωρωπός: Απεγκλωβίστηκαν οδηγοί αυτοκινήτων που κόλλησαν στα χιόνια

H κακοκαιρία Φίλιππος «χτύπησε» και στον Ωρωπό. Αποτέλεσμα, αρκετοί οδηγοί να ακινητοποιηθούν στα χιόνια και να επιστρατευτούν μηχανήματα για να συνεχίσουν την πορεία τους.

Σε όλον τον δήμο Ωρωπού η κακοκαιρία Φίλιππος βρίσκεται σε εξέλιξη. Το χιόνι πέφτει, ωστόσο η δημοτική Αρχή ανακοίνωσε πως για την ώρα (19:30 – 12.03.2022), το βασικό οδικό δίκτυο παραμένει ανοιχτό και τα μηχανήματα θα συνεχίζουν να επιχειρούν.

Στον ανηφορικό δρόμο Συκαμίνου – Αυλώνας προς το Μοναστήρι αναγκάστηκαν να σταματήσουν κάποια οχήματα, όμως επενέβη άμεσα η Πολιτική Προστασία του δήμου και κατά τις 4:30 το απόγευμα απεγκλωβίστηκαν, χωρίς άλλες επιπτώσεις.

Οι δημοτικές υπηρεσίες παραμένουν σε επιφυλακή και τα συνεργεία θα συνεχίσουν να εργάζονται στους δρόμους, σε μια προσπάθεια να μην κλείσουν οι βασικές οδικές αρτηρίες και να επέμβουν όπου αυτό κριθεί αναγκαίο.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
2026 ευχές μέσα από την καρδιά μας
Η χρονιά που αφήνουμε πίσω μας ήταν μεστή σε γεγονότα και η εμπιστοσύνη που δείχνετε στο newsit.gr μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο με ταχύτητα και εγκυρότητα.
Ales Utouka 5