Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Παντελής Παντελίδης: Νέα στοιχεία – Τι θα υποστηρίξει η οικογένεια

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Κι όμως το DNA μπορεί να φέρει την ανατροπή στην υπόθεση αλλά και στον τρόπο χειρισμού της από τον νέο συνήγορο της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη.

Το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον τραγουδιστή φαίνεται πως έχει ακόμη μακρύ δικαστικό δρόμο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος ο νέος δικηγόρος της οικογένειας του τραγουδιστή, Χαράλαμπος Λυκούδης θέτει ως στόχο την εύρεση της ουσιαστικής αλήθειας και χαράσσει νέα βάση στην υπερασπιστική γραμμή.


Το ένα στοιχείο αφορά στο ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του τραγουδιστή. Το ποσοστό είναι τόσο μεγάλο που όχι απλά τον καθιστούσε ανίκανο να οδηγήσει, αλλά και στα όρια της λιποθυμίας.
Με αυτό το δεδομένο η πλευρά της οικογένειας Παντελίδη εφιστά την προσοχή σε τρία σημεία του αυτοκινήτου.


Το ένα είναι το σημείο απ’ όπου η λαμαρίνα του στηθαίου διαπέρασε την καμπίνα. Ένα σημείο στην πλευρά του συνοδηγού. Και το ερώτημα είναι πως ήταν αυτή η λαμαρίνα, από αυτό το σημείο η οποία στάθηκε μοιραία για τη ζωή του τραγουδιστή. Κοντά στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ο πλευρικός αερόσακος την πλευράς του συνοδηγού όπου υπάρχουν ίχνη αίματος του τραγουδιστή. Ένα δεύτερο ερώτημα μπαίνει εδώ από την πλευρά της οικογένειας του τραγουδιστή. Το τρίτο σημείο βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά του αυτοκινήτου. Στη μπάρα μεταξύ θέσης του οδηγού και του πίσω καθίσματος. Εκεί δεν βρέθηκε αίμα του Παντελή Παντελίδη αλλά της συνοδηγού του αυτοκινήτου.


Για όλα αυτά σύμφωνα με τους ειδικούς της τροχαίας υπάρχει μια πρώτη ανάγνωση καθώς από τη στιγμή που ο Παντελής Παντελίδης δεν φορούσε ζώνη το σώμα του λόγο της ανατροπής του αυτοκινήτου μετακινήθηκε και έτσι βρέθηκαν τα ίχνη του στην θέση του συνοδηγού, ενώ σε ότι αφορά στην συνοδηγό του επισημαίνουν ότι η κοπέλα απεγκλωβίστηκε από την πλευρά του οδηγού και έτσι εύκολα θα μπορούσε να αφήσει τα ίχνη της εκεί.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε