Ελλάδα

Ryanair: Ξεκινά πάλι τις πτήσεις από Αθήνα με 30 δρομολόγια

Μετά από μια περίοδο αναγκαστικής διακοπής εξαιτίας των περιορισμών του Covid-19, η Ryanair, ανακοίνωσε την επανεκκίνηση των πτήσεων της από την Αθήνα, από τη 1η Ιουλίου.

Στις 24 Ιουνίου η πτήση Αθήνα – Ρώμη (Ciampino) σηματοδότησε την έναρξη του θερινού προγράμματος της Ryanair για το 2020 στην Αθήνα, με το πλήρες πρόγραμμα να ισχύει από την 1η Ιουλίου, με πτήσεις προς 30 προορισμούς όπως η Μπολόνια, το Βερολίνο ή το Σαρλερουά.

Για να γιορτάσει την επανεκκίνηση των πτήσεών της από την Αθήνα το καλοκαίρι 2020, η Ryanair εγκαινίασε πωλήσεις θέσεων από μόνο €19.99, απλή διαδρομή, για ταξίδι τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο 2020, με την κράτηση να έχει ολοκληρωθεί έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 3 Ιουλίου, αποκλειστικά μέσω του Ryanair.com.

Εκ μέρους της Ryanair, η Chiara Ravara δήλωσε μεταξύ άλλων: «Για να γιορτάσουμε τη νέα αρχή του θερινού μας προγράμματος από την Αθήνα, εγκαινιάσαμε πωλήσεις θέσεων από μόνο €19.99 απλή διαδρομή, για ταξίδι τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο 2020, με την κράτηση να έχει ολοκληρωθεί έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 3 Ιουλίου»

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, δήλωσε: «Μετά από τέσσερεις πολύ δύσκολους μήνες για όλους μας, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την επιστροφή της Ryanair στη Βάση της στην Αθήνα, η οποία συνδυάζεται με τη δυνατότητα επιλογής, για το ταξιδιωτικό κοινό, ανάμεσα σε 30 προορισμούς στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι. Ευχόμαστε πάντα ασφαλείς και γεμάτες πτήσεις στον πολύ σημαντικό αεροπορικό συνεργάτη μας και συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τα αναπτυξιακά σχέδια της εταιρείας από και προς την αεροπορική αγορά της Αθήνας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνεχόμενες αναβολές στην υπόθεση της μαζικής δηλητηρίασης σε κέντρο πρόνοιας στη Λέσβο - Ένας 60χρονος ΑμεΑ είχε πεθάνει από μολυσμένο φαγητό
Αγανακτισμένοι είναι οι συγγενείς του άτυχου 60χρονου που πέθανε από μολυσμένο φαγητό και νερό το 2021 - «Δεν μας ενημέρωσαν, θέλουμε να δικαιωθεί» λέει η οικογένειά του
Γηροκομείο 1
Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: «Ο πατέρας είχε καταθέσει για να μπει φυλακή ο 45χρονος γιος του μήπως και απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά»
Ο 45χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα με ναρκωτικά από νεαρή ηλικία όμως ο πατέρας του ήταν πάντα δίπλα του σύμφωνα με φίλους και συγγενείς της οικογένειας
Στη γειτονιά όπου έγινε το φονικό στη Νέα Σμύρνη 3
Επιχειρηματίας κατήγγειλε αστυνομικούς για ξυλοδαρμό στη Μύκονο: Τον πέρασαν για τοξικομανή – «Μου χτύπησαν το κεφάλι πάνω στην πόρτα»
«Ο ένας με τραβούσε, μου είχε πιάσει το πόδι κάτω από το κάθισμα, και με τραβούσε με βία και με χτύπαγε από εδώ και από εκεί» λέει το 45χρονο θύμα
Μελανιές στο σώμα του 45χρονου επιχειρηματία 2