Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Στη “γωνία” ο Μιχάλης Λιάπης – Ψάχνει το εξοχικό και το Ελεγκτικό Συνέδριο

Στη “γωνία” ο Μιχάλης Λιάπης – Ψάχνει το εξοχικό και το Ελεγκτικό Συνέδριο

Ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Ι. Καραβοκύρης, ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον επίτροπο του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου Ευρυτανίας να διεξάγει έρευνα για το εάν η υπαγωγή στο πρόγραμμα χρηματοδότησης της κατοικίας του τέως υπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Λιάπη, στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας έγινε με νόμιμες προϋποθέσεις.

Παράλληλα, ο κ. Καραβοκύρης ζήτησε να ερευνήσει εάν προκύπτει θέμα αναζήτησης αχρεωστήτως καταβληθέντων κοινοτικών ή εθνικών ποσών από κάθε υπεύθυνο.

Δηλαδή, εάν προκύπτει επιστροφή των ευρωπαϊκών ή εθνικών χρηματοδοτήσεων για την ανακαίνιση του σπιτιού κ. Λιάπη ή σε όποιον άλλον ανήκει η επίμαχη κατοικία και έχει λάβει σχετικά κρατικά ή ευρωπαϊκά κονδύλια.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, όσο και οικονομικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Αθανασίου, έχουν ζητήσει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ευρυτανία: Ποιος… πασίγνωστος τουρίστας φιλοξενήθηκε στον ξενώνα του Μιχάλη Λιάπη; Δείτε την απάντηση με εικόνα!

“Ποιος ξενώνας; Αυτό είναι το σαλέ του Λιάπη” λένε οι κάτοικοι – “Φάντασμα” και στον τουριστικό οδηγό – Τι λέει ο αδερφός του πρώην υπουργού

Ξενοδόχοι ξεσπούν για το εξοχικό του Λιάπη: “Κάποιοι δεν ελέγχθηκαν κι εμάς μας μετρούσαν και τον πόντο!”

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ξενώνα Λιάπη και για το σπίτι Καμμένου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε