Ελλάδα

ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία στις 18 Φεβρουαρίου για τους εργαζόμενους με ειδικά προγράμματα στον τομέα της Υγείας

Διεκδικούν την ισονομία και την αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών που υφίστανται εδώ και 8 έτη σε σχέση με όλους τους άλλους συμβασιούχους εργαζόμενους στον τομέα της Υγείας

Με απόφαση που έλαβε το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ έπειτα από το αίτημα εκπροσώπων της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής των «Ειδικών Προγραμμάτων 4.000 & 1.135 εργαζομένων στον τομέα της Υγείας» της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ), ανακοίνωσε την κήρυξη πανελλαδικής απεργίας.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ, «για την αναγκαιότητα στήριξης των δίκαιων αιτημάτων τους, αποφάσισε να κηρύξει 24ωρη Πανελλαδική απεργία την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2025, για τους εργαζόμενους σε φορείς Υγείας που δεν είναι μέλη της ΠΟΕΔΗΝ, όπως ΕΟΦ, ΕΟΠΥΥ, ΚΕΘΕΑ, ΟΚΑΝΑ, ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ κλπ προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν στην Πανυγειονομική Πανελλαδική 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ, την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2025, διεκδικώντας την ισονομία και την αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών που υφίστανται εδώ και 8 έτη σε σχέση με όλους τους άλλους συμβασιούχους εργαζόμενους στον τομέα της Υγείας κλπ.

Ταυτόχρονα διεκδικούμε την πλήρη στελέχωση όλων των φορέων της δημόσιας υγείας με μόνιμο προσωπικό και τη μετατροπή των συμβάσεων των διαφόρων προγραμμάτων σε αορίστου χρόνου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στα 200 εκατ. ευρώ ετησίως οι παράνομες επιδοτήσεις – Οι πρώτες καταγγελίες το 2017 και τα πλαστά έγγραφα
Σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις από τα 650.000 ΑΦΜ που αιτούνταν επιδοτήσεις περίπου οι 100.000 είχαν λάβει χρήματα με πλαστά έγγραφα η με κάποιο τρόπο που παρέκκλινε από την τυπική διαδικασία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 2
«Αν ήξερα ότι κακοποιείται η κόρη μου, θα τον είχα καθαρίσει εγώ» κατέθεσε ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα - Με σκυμμένο το κεφάλι ο κατηγορούμενος
«Δολοφόνε» είπε ο πατέρας της Κυριακής μόλις μπήκε ο κατηγορούμενος στη δικαστική αίθουσα, ενώ σε μια διακοπή της διαδικασίας του φώναξε «θυμάσαι ποιος είμαι εγώ;»
Η Κυριακή Γρίβα 1