Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Μετά τις τρίχες, ενοχλήθηκε και για το συνέδριο γονιμότητας (video)

Αφροδίτη Λατινοπούλου Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Πρώτα ήρθε το προκλητικό παραλήρημα για τα πρότυπα γυναικείας και ανδρικής ομορφιάς, με την Αφροδίτη Λατινοπούλου να δέχεται τα -δικαιολογημένα- πυρά για τις ακραίες θέσεις που εξέφρασε.

Πλέον, η ίδια «ξαναχτυπά» με αφορμή το περίφημο συνέδριο γονιμότητας, το οποίο και αναβλήθηκε… Πιο συγκεκριμένα, η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε ανάρτηση υπέρ του συνεδρίου γονιμότητας, για το οποίο προκλήθηκε τεράστιος σάλος μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook λοιπόν, όπως αναφέρθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή Live News, Με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, η Αφροδίτη Λατινοπούλου γράφει: «Σε μια χώρα που τα δυο μεγαλύτερα προβλήματά της είναι η υπογεννητικότητα και το λαθρομεταναστευτικό, ακυρώθηκε λόγω της πολιτικής ορθότητας ένα συνέδριο που αφορούσε την υπογεννητικότητα. Επιστήμονες όπως ο κ. Πάντος έγιναν βορά των δικαιωματιστών του πληκτρολογίου. Κατάντια».

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να της απαντήσουν αναλόγως.

Μια εύλογη ερώτηση, βέβαια, που προκύπτει, είναι η εξής: Εφόσον -όπως αναφέρει η ίδια- η υπογεννητικότητα και το «λαθρομεταναστευτικό» (καθόλου τυχαία η συγκεκριμένη επιλογή λέξης) είναι «τα δύο μεγαλύτερα προβλήματα» της Ελλάδας, τότε γιατί η ίδια επέλεξε προσφάτως να ασχοληθεί με… τρίχες -κυριολεκτικά και μεταφορικά- κι όχι με τα σοβαρά αυτά ζητήματα; Ρητορικό φυσικά το ερώτημα…

Δες την ανάρτηση

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Με πληροφορίες από: Live News.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις