Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αγία Παρασκευή: Νύχτα έντασης και… «συγχρωτισμού» – Εκατοντάδες νεαροί, πέτρες και χημικά

Αγία Παρασκευή
Φωτογραφία από: Facebook

Δεύτερη μέρα άρσης των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό και στην Αγία Παρασκευή σημειώθηκαν επεισόδια. Αναφορές για 300 νεαρούς και επέμβαση της αστυνομίας με περιορισμένη χρήση χημικών. Δείτε βίντεο από το σημείο.

Μεγάλη ένταση στην πλατεία Αγίου Ιωάννου, στην Αγία Παρασκευή, με αστυνομικούς να φτάνουν στο σημείο και να κάνουν περιορισμένη χρήση χημικών.

Αστυνομία και ένταση στην Αγία Παρασκευή

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επεισόδια εκδηλώθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης, 05.05.2020, από ομάδα νεαρών καθώς περισσότερα από 300 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία παρά τις απαγορεύσεις.

Click4more: Να γιατί ξέσπασε ο Χαρδαλιάς – Take away ποτά, συνωστισμός και «λουκέτα»

Όλα ξεκίνησαν μετά από πληροφορίες πως υπήρχαν οι εκατοντάδες νεαροί, με την απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων να βρίσκεται σε πλήρη ισχύ.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και η κατάσταση όπως όλα δείχνουν δεν άργησε να ξεφύγει. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για τυχόν τραυματισμούς, ωστόσο το ρεπορτάζ αναφέρει πως έχουν γίνει προσαγωγές.

Δείτε τις εικόνες που δημοσίευσε live ένας χρήστης του Facebook

Αδιανόητο:Μετά από δύο μήνες εγκλεισμό ποιος φωστήρας πήρε απόφαση να φέρει τα ΜΑΤ να ρίξουν δακρυγόνα θα ήθελα να ξέρω…….Με ΜΑΤ δε λύνονται προβλήματα.

Gepostet von Vasilis Mylonakis am Dienstag, 5. Mai 2020

«Βούλιαξε» από κόσμο νωρίτερα η Πειραϊκή – Περίπατο ο κόσμος και η… απόσταση δύο μέτρων

Διανύουμε την δεύτερη μέρα… λευτεριάς από την καραντίνα που μας έφερε ο κορονοϊός και οι εικόνες του newsit.gr από την Πειραϊκή δείχνουν πως αρκετοί πολίτες το περίμεναν πώς και πώς.

Η Πειραϊκή έχει “βουλιάξει” από κόσμο. Κάτι που φυσικά -από μόνο του- δεν εμπεριέχει κάτι το μεμπτό, ωστόσο οι Αρχές είναι ξεκάθαρες για το πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε κατά την δεύτερη φάση του κορονοϊού στην χώρα μας, δηλαδή αυτήν του… βγαίνουμε από το σπίτι αλλά “μένουμε ασφαλείς”.

Μια από τις πιο βασικές “οδηγίες” που λένε και… ξαναλένε οι ειδικοί, είναι αυτή της κοινωνικής αποστασιοποίησης. Δηλαδή το να κρατάμε δύο μέτρα απόσταση από τους συμπολίτες μας όταν βγαίνουμε από το σπίτι.

Click4more: Για τέτοιες εικόνες «εξερράγη» ο Χαρδαλιάς – Απίστευτα πράγματα στον Βόλο

Όπως θα δείτε στις εικόνες που κατέγραψε το newsit.gr το απόγευμα της Τρίτης, 05.05.2020, αυτό κάθε άλλο παρά τηρήθηκε σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις.

Από την αρχή της Πειραϊκής, στην Θεμιστοκλέους, μέχρι και το Πασαλιμάνι, εκατοντάδες κόσμου έχουν βγει και κάθονται στα πάρκα χωρίς να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας.

Εκτός αυτού, υπάρχουν πολλά σημεία στα οποία είναι φανερό πως βρίσκονται περισσότερα από 10 άτομα, ενώ ο συγκεκριμένος περιορισμός όχι μόνο παραμένει σε ισχύ, αλλά “σηκώνει” και πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ.

Δεν λείπουν κι εκείνοι που πήραν κάτι να πιουν και κάθονται σε παγκάκια ή πάρκα, ενώ στον δρόμο παρατηρούνται και πολλά σημεία με έντονη κίνηση των οχημάτων. Να σημειωθεί πως πολύς είναι ο κόσμος που φαίνεται να τηρεί τους κανόνες, ωστόσο δυστυχώς είναι πάρα πολλοί κι εκείνοι που τους αγνοούν επιδεικτικά…

Δείτε τις εικόνες από την Πειραϊκή

Πειραϊκή Πειραϊκή Πειραϊκή Πειραϊκή

Φωτογραφίες: newsit.gr.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις