Ελλάδα

Αγία Ζώνη ΙΙ: Κουντούρης και Κουρουμπλής δεν έχουν συναντηθεί ποτέ

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έκανε λόγο για "λάσπη" στο πρόσωπό του και στη συνέχεια έσπευσε το "Αγία Ζώνη ΙΙ" να τοποθετηθεί για το βίντεο που αναρτήθηκε στο facebook και δείχνει τον υπουργό Ναυτιλίας να χορεύει ζεϊμπέκικο.

Προσθέστε το newsit.gr στη Google

για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Το βίντεο τραβήχτηκε στις 4 Μαρτίου 2017 και αναρτήθηκε από τη σύζυγο του Θόδωρου Κουντούρη, Κατερίνα, στην σελίδα της στο Facebook. Στο βίντεο ο Παναγιώτης Κουρουμπλής χόρευε ζεϊμπέκικο.

kountouri fb

«Κι ο υπουργός Ναυτιλίας στο Ammos» ήταν το μήνυμα που συνόδευε το video.

Σε ανακοίνωσή του, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής τόνιζε μεταξύ άλλων πως “ο συνδυασμός ενός άσχετου γεγονότος με το ναυάγιο του δεξαμενοπλοίου αποδεικνύει τον πανικό στον οποίο έχουν περιέλθει όσοι ήλπιζαν να μας χρεώσουν αναποτελεσματικότητα και ολιγωρία”.

Δείτε το video

Αναλυτικά η ανακοίνωση του “Αγία Ζώνη ΙΙ”

“Αναφερόμαστε στο σημερινό δημοσίευμα του ιστότοπου www.parapolitika.gr, στο οποίο υπάρχει άρθρο με τον τίτλο «Το ζεϊμπέκικο του Κουρουμπλή στη γιορτή του Κουντούρη του ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ» και σχετικό βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο κ. Υπουργός να χορεύει.

Το εν λόγω δημοσίευμα είναι ψευδές, συκοφαντικό και ανυπόστατο, για τους εξής λόγους

Ουδέποτε έχει συναντηθεί ο κ. Κουντούρης με τον κ. Κουρουμπλή. Δεν υπάρχει καμία κοινωνική ή άλλη σχέση μεταξύ τους. Είναι απολύτως βέβαιο ότι μέχρι την ημέρα του ναυαγίου, ο κ. Υπουργός Ναυτιλίας αγνοούσε την ύπαρξη της εταιρείας και του εκπροσώπου μας.

[read4more]

Την 3 Μαρτίου 2017, το Σωματείο Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος διοργάνωσε χοροεσπερίδα σε νυχτερινό κέντρο. Στην χοροεσπερίδα μεταξύ άλλων, παρευρέθη ο κ. Κουντούρης, μέλη της οικογένειας του και φίλοι, καθόσον την επόμενη ημέρα 4 Μαρτίου ήταν η ονομαστική εορτή του κ. Κουντούρη. Στην χοροεσπερίδα, σε άλλο τραπέζι, με άλλη παρέα, παρευρίσκετο και ο κ. Υπουργός Ναυτιλίας, προφανώς κατόπιν προσκλήσεως του Σωματείου.

Αν και δεν απολογούμαστε στον εν λόγω ιστότοπο και σε κανένα άλλο μέσο, διευκρινίζουμε προς αποφυγή κάθε παρερμηνείας του ψευδεπίγραφου ρεπορτάζ, ότι πέραν της συνύπαρξης στον ίδιο χώρο ο κ. Υπουργός και ο κ. Κουντούρης, δεν διασκέδαζαν μαζί, αφού δεν γνωρίζονται καν.

Το εν λόγω βίντεο ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όχι βέβαια ως απόδειξη της ανύπαρκτης φιλικής σχέσης μεταξύ του κ. Υπουργού και της οικογένειας Κουντούρη, αλλά ως συνήθως γίνεται σε τέτοιες εκδηλώσεις

Τέλος, δηλώνουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας, διότι στο όνομα πολιτικών και άλλων σκοπιμοτήτων, για άλλη μια φορά εκθέτονται δημόσια, άνευ λόγου και με απρόβλεπτα αποτελέσματα, μέλη της οικογένειας του κ. Κουντούρη, χωρίς προηγουμένως οι υπεύθυνοι της «φοβερής αποκάλυψης» να επικοινωνήσουν μαζί τους, προκειμένου να μάθουν την αλήθεια”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υποκλοπές: Προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο προανήγγειλαν τα μέλη του ΔΣΑ, επιμένοντας στη σκληρή γλώσσα κατά του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Η συνέντευξη τύπου δόθηκε μετά το έκτακτο ψήφισμα του ΔΣΑ της 29ης Απριλίου για τις υποκλοπές, με το οποίο η πλειοψηφία των μελών ζήτησε την παραίτηση του Εισαγγελέα του Ανωτάτου Ποινικού Δικαστηρίου
Δικηγορικός Σύλλογος
«Θα άνοιγα το μαγαζί σε 5 μέρες, δανείστηκα για να το φτιάξω» λέει ο περιπτεράς στη Γαστούνη που του έκαψαν το κατάστημα 2 μήνες μετά την πρώτη επίθεση που δέχθηκε
«Σήμερα θα έφερνα το εμπόρευμα. Ευτυχώς που δεν είχα μέσα εμπόρευμα γιατί η φωτιά θα έπαιρνε μεγαλύτερη διάσταση» λέει στο newsit.gr ο Χρήστος Σαμψώνης
Εμπρησμός καταστήματος στη Γαστούνη 9