Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι:Ένα προσχεδιασμένο έγκλημα – Ατρόμητη έως το τέλος η Κυριακή – Η κατάθεση του φίλου της

«Ένας άνδρας έπεσε μεγάλη με πάνω της και άρχισε να την χτυπάει με το μαχαίρι. Αιφνιδιάστηκα. Άρχισα να φωνάζω και θυμάμαι έναν αστυνομικό που ήρθε και κλώτσησε το χέρι  του να μην κρατάει το μαχαίρι». Με αυτά τα λόγια ο φίλος της 28χρονης που σφαγιάστηκε άγρια έξω από το τμήμα των Αγίων Αναργύρων, περιγράφει το σκηνικό του τρόμου.

Λεπτό προς λεπτό, από τη στιγμή που ο ίδιος πέρασε το κατώφλι του τμήματος με το θύμα αναφέρει πως η κοπέλα αφού ενημέρωσε τους αστυνομικούς στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων ότι την παρακολουθούσε ο πρώην σύντροφός της, δέχθηκε την προτροπή να του κάνει μήνυση, έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί το αυτόφωρο, όμως εκείνη τους είπε ότι δεν ήθελε γιατί όπως είπε δεν τον φοβάται.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής: «Μόλις βγήκε από το γραφείο η Κυριακή μου είπε ότι της είπαν οι αστυνομικοί να κάνει μήνυση πλην όμως αυτή δεν ήθελε και ότι θα έπαιρνε τηλέφωνο το 100 για να την συνοδέψουν αστυνομικοί στο σπίτι της».

«Όσο βρισκόταν στο γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας όπου μίλαγε με κάποιες γυναίκες αστυνομικούς, εγώ δεν άκουσα όλη την συζήτηση, αλλά κατάλαβα ότι οι αστυνομικοί την προέτρεπαν να κάνει μήνυση αλλά η Κυριακή έλεγε ότι δεν τον φοβάται και δεν ήθελε να κάνει μήνυση».

Τα επόμενα λεπτά, όπως περιγράφει είναι δραματικά. Η κοπέλα μόλις έχει βγει από το Τμήμα και καλεί από το τηλέφωνο της την Άμεσο Δράση: «Όταν κατεβήκαμε κάτω στο δρόμο πήρε το 100 τηλέφωνο και έλεγε το περιστατικό δηλαδή ότι ο πρώην φίλος της είναι έξω από το σπίτι και που βρισκόμαστε ακριβώς». Όμως δεν πρόλαβε. Ο δράστης πάνω στο λευκό scooter την πλησίασε και με πέντε μαχαιριές της «πήρε» τη ζωή.

«Όταν φτάσαμε σε ένα σημείο ένας άνδρας έπεσε μεγάλη με πάνω της και άρχισε να την χτυπάει με το μαχαίρι εγώ αιφνιδιάστικα και άρχισα να φωνάζω και θυμάμαι έναν αστυνομικό που ήρθε και κλώτσησε το χέρι  του να μην κρατάει το μαχαίρι». Στη συνέχεια οι αστυνομικοί τον ρωτάνε αν κατάλαβαν ότι τους παρακολουθούσε ο 39χρονος και εκείνος είπε ότι δεν κατάλαβε τίποτα. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στρατός Ξηράς: «Νέα εποχή» για το Πυροβολικό με τα ισραηλινά PULS και εκσυγχρονισμό των RM-70
Το Πυροβολικό μεταλλάσσεται και στοχεύει σε ένα πλήρες «kill chain» – από τον εντοπισμό, στην ταυτοποίηση, στη διαταγή βολής, μέχρι την άμεση προσβολή στόχων υψηλής αξίας, σε βάθος και σε χρόνο που πιέζει τον αντίπαλο
Πυροβολικό
Αναβλήθηκε για τις 12 Ιανουαρίου η δίκη του γνωστού τράπερ Ivan Greko
«Οι Εισαγγελικές Αρχές δεν πρέπει να σπεύδουν να ασκούν ποινικές διώξεις υπό την πίεση δημοσιευμάτων, σε υποθέσεις που δεν είναι ώριμες προς εκδίκαση και δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία», δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου
Ο τράπερ Ivan Greko 8
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των ορειβατών που σκοτώθηκαν στα Βαρδούσια όρη - «Τον πήρε ο παππούς του, 5 πέθανε ο πατέρας μου και 10 ο γιος μου»
«Πέθανε ο πατέρας μου και τον έπαιρνα τηλέφωνο και ήταν κλειστό, ενημέρωσα κάτι φίλους του που είναι πάνω και άρχισε η έρευνα» λέει ο πατέρας του Γιώργου Δόμαλη
Οι ορειβάτες που χάθηκαν στα Βαρδούσια όρη
Νέα αποκάλυψη που «καίει» τον γιο και φερόμενο δολοφόνο της Ελένης Παπαδοπούλου - Το προφίλ του 60χρονου, τα χρέη και οι καβγάδες
Οι αρχές να εκτιμούν πως το έγκλημα έγινε σε τρεις φάσεις, ο 60χρονος πρώτα φέρεται να νάρκωσε την μητέρα του, ύστερα να της προκάλεσε ασφυξία και στη συνεχεία να έκαψε το σπίτι με την ίδια μέσα
Ο γιος του υπουργού συνελήφθη για τη δολοφονία της μητέρας του