Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αγίου Βαλεντίνου: Ημέρα των ερωτευμένων στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Με την προβολή της ταινίας «Χαμένοι στη μετάφραση», χορεύοντας και τραγουδώντας με τους «The Wedding Singers»,
γιορτάζει την ημέρα των ερωτευωμενων αύριο, Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ θα προβληθεί η βραβευμένη, με όσκαρ σεναρίου, ταινία της Σοφία Κόπολα, «Χαμένοι στη μετάφραση», μία αναπάντεχη ερωτική ιστορία για τις πιθανότητες της ζωής. Ένας ώριμος κινηματογραφικός αστέρας του Χόλυγουντ φτάνει στο Τόκιο για τα γυρίσματα διαφημιστικού τοπικής φίρμας… ουίσκι.

Μία νεαρή απόφοιτος κολεγίου σκοτώνει τον χρόνο της σε δωμάτιο ξενοδοχείου, συνοδεύοντας τον celebrity φωτογράφο-σύντροφό της. Άυπνοι και οι δύο θα συναντηθούν στο μπαρ του ξενοδοχείου, θα τραγουδήσουν καραόκε, θα φάνε μαζί, θα εξομολογηθούν πράγματα που θα τους φέρουν κοντά, και ένα πρωί εκείνος θα της ψιθυρίσει κάτι στο αυτί. Η δεύτερη σκηνοθετική απόπειρα της Σ. Κόπολα τιμήθηκε με το Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου, υμνώντας τις πιθανότητες της ζωής. Οι δύο ήρωες θα ζήσουν έναν ανεκπλήρωτο έρωτα, γεμάτο έντονα συναισθήματα, αλλά και παρεξηγήσεις.

Στη συνέχεια της βραδιάς των ερωτευμένων, τη σκυτάλη θα πάρουν οι «The Wedding Singers»,οι οποίοι θα μετατρέψουν τον Πύργο των Βιβλίων σε ένα πολύχρωμο πάρτυ. Με ένα συνεχόμενο μείγμα από διασκευές των ’90s και την απαραίτητη δόση αστερόσκονης για να παρασύρουν το κοινό, τραγουδώντας και χορεύοντας στους ξέφρενους ρυθμούς τους.
Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες για το συνολικό προγραμματισμό του ΚΠΙΣΝ στην ιστοσελίδα www.SNFCC.org/events.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το οποίο την τρέχουσα περίοδο έχει τη διαχείριση του έργου, έως ότου ολοκληρωθεί η παράδοσή του στο ελληνικό Δημόσιο. Μέσα από αυτόν τον προγραμματισμό, ο οποίος περιλαμβάνει αθλητικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, το Ίδρυμα φιλοδοξεί να ενισχύσει τον ανοιχτό διάλογο γύρω από το ΚΠΙΣΝ και να θέσει τις βάσεις για τη δημιουργία ουσιαστικών σχέσεων, οι οποίες θα συντροφεύσουν το έργο κατά την επίσημη λειτουργία του από το ελληνικό Δημόσιο, τον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε