Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Αγωνία για τον στρατιωτικό που αυτοτραυματίστηκε στη Λέσβο

Αγωνία για τον στρατιωτικό που αυτοτραυματίστηκε στη Λέσβο

Κρίσιμη, αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Λοχία Μ.Γ., ο οποίος τραυματίστηκε χθες (18.07.2018) το μεσημέρι μέσα στο στρατόπεδο της 98ης ΑΔΤΕ στη Λέσβο.

Ο 30χρονος επαγγελματίας οπλίτης έχει διακομισθεί στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε εργαστηριακές εξετάσεις, έγινε γνωστό από το ΓΕΣ.

Ο λοχίας, όπως πρώτο έγραψε το OnAlert,gr, το απόγευμα της Τετάρτης διακομίσθηκε με αεροσκάφος C27 της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Αθήνα και στο 401.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος υποβάλλεται σε εργαστηριακές εξετάσεις προκειμένου να αξιολογηθεί από τους θεράποντες ιατρούς η πορεία της υγείας του, μετά και το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη στο Βοστάνειο Νομαρχιακό Νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

Το χρονικό του τραυματισμού στη Λέσβο

Ο 30χρονος ΕΠΟΠ αυτοτραυματίστηκε, νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (19.07.2018) μέσα σε μονάδα της 98ης Ανωτέρας Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής όπου υπηρετεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ιατρικές πηγές, ο ΕΠΟΠ ήταν τυχερός μες την ατυχία του καθώς από τα πυρά τραυματίστηκε μόνο στην κάτω γνάθο και όχι στην εγκεφαλική χώρα.

Αναφορικά με τις συνθήκες του περιστατικού, πληροφορίες ανέφεραν ότι ο στρατιωτικός μπήκε στο προθάλαμο του κοιτώνα όπου βρίσκεται ο οπλοβαστός, ξεκλείδωσε το υπηρεσιακό όπλο, ενημερώνοντας τον θαλαμοφύλακα ότι ήθελε να το συντηρήσει. Απομονώθηκε και μετά από λίγη ώρα ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί.

Στο σημείο έσπευσαν οι συνάδελφοί του, όπου τον βρήκαν αιμόφυρτο και παράλληλα φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες η ασφάλεια του όπλου να ήταν στη θέση “κατά ριπάς”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις