Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Αιδηψός: «Δεν κατηγορείται για την κλωτσιά στη γάτα ο κ. Καραμανώλης αλλά φίλος του» δηλώνει ο δικηγόρος του

Αιδηψός: «Δεν κατηγορείται για την κλωτσιά στη γάτα ο κ. Καραμανώλης αλλά φίλος του» δηλώνει ο δικηγόρος του

«Ο κ. Καραμανώλης δεν συνελήφθη και δεν καταδικάστηκε ποτέ για την πράξη αυτή και αυτό θέλω να το διορθώσουμε», δήλωσε ο δικηγόρος του, Ιάσων Οικονόμου, για το περιστατικό με τη γάτα στην ταβέρνα της Αιδηψού.

«Παρότι στα social media και στις ειδήσεις έχει φανεί το πρόσωπό του πολύ λανθασμένα ότι είναι συλληφθείς εκείνος. Δεν έχει κατηγορηθεί, δεν έχει συλληφθεί ποτέ ο κύριος Καραμανώλης», τονίζει στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο δικηγόρος για τον 30χρονο που βρέθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης στη Χαλκίδα, αφού ανάρτησε στα social media το βίντεο με τη γάτα στην ταβέρνα της Αιδηψού.

Είναι μια «εμετική και απαράδεκτη πράξη, κατακριτέα αλλά στην πραγματικότητα δεν έγινε έτσι», επισήμανε ο κ. Οικονόμου, ο οποίος συμπλήρωσε ότι «δεν υπήρχε περίπτωση να αναλάβω την υπόθεση αν καταλάβαινα ότι το γατάκι είχε πάθει το παραμικρό. Βασανισμός είναι βαριά κουβέντα, δε θα την ενστερνιστώ. Δεν πηγαίνει σε καμία θάλασσα το γατί, προσγειώνεται στην άμμο σε 30 εκατοστά ύψος. Δεν αποτυπώνεται αυτό που είπαν οι άνθρωποι στα social media».

Όμως, ο ίδιος άνθρωπος φαίνεται να έχει αναρτήσει φωτογραφίες στο διαδίκτυο, στις οποίες φαίνεται ένα σκυλί εμφανώς κακοποιημένο και ζωγραφισμένο με πράσινη μπογιά στη ράχη και τον αριθμό 13 στην κοιλιά του, για τις οποίες ο κ. Οικονόμου δεν γνώριζε κάτι.

«Το κυριότερο είναι να τελειώσουμε με τη διαδικασία, γιατί είναι μάρτυρας ο κύριος Καραμανώλης στο δικαστήριο στο αυτόφωρο του φίλου του που ήταν όλοι μαζί στην παρέα. Δεν ασκήθηκε, δεν παραπέμφθηκε σε ανακριτή, δεν ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη, κατά συνέπεια δεν παραπέμπεται σε ανακριτή, ασκήθηκε δίωξη για πλημμεληματικό βαθμό και μόνο», κατέληξε ο δικηγόρος, Ιάσων Οικονόμου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις