Ελλάδα

Αιγάλεω: Γυναίκα έπεσε στο κενό

Μια γυναίκα 52 ετών έπεσε το μεσημέρι της Παρασκευής στο κενό από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στο Αιγάλεω.

Άγνωστο πως, η γυναίκα βρέθηκε στο κενό! Η μητέρα της, μιλώντας στο NewsIt, είπε πως η κόρη της είχε βγει στο μπαλκόνι για να απλώσει τα ρούχα όταν ξαφνικά βρέθηκε στο κενό.


Η 52χρονη γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών, έμενε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου της πολυκατοικίας με τον σύζυγό της. Σύμφωνα με έναν γείτονά της, όταν τη βρήκαν στο πίσω μέρος της αυλής είχε χτυπήσει στο κέφαλι.


Το περιστατικό σημειώθηκε στις 12:20 το μεσημέρι της Παρασκευής. Άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τη γυναίκα και τη μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λέκκας: Καμιά ανησυχία για τις πρόσφατες σεισμικές δονήσεις σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθου  
Αναφορά έκανε και στην σεισμική δραστηριότητα στη Σαντορίνη, η οποία διήρκεσε περίπου έναν μήνα, με αποκορύφωμα τον Φεβρουάριο. «Ευτυχώς σταμάτησε, αλλά ήταν ικανό χρονικό διάστημα για να επηρεάσει τις κρατήσεις», σχολίασε.
Το ναυάγιο της Ζακύνθου
Η Ειρήνη Μουρτζούκου επικοινώνησε με την γιαγιά του Παναγιωτάκη μετά την ομολογία της - «Το μωράκι φαίνονταν νεκρό» αποκαλύπτει η σπιτονοικοκυρά
«Το είχα στο μυαλό μου αλλά δεν περίμενα να το ομολογήσει. Όλοι το ήξεραν και το καταλάβαιναν», προσθέτει η σπιτονοικοκυρά
Ειρήνη Μουρτζούκου
2