Ελλάδα

Αιγάλεω: Νέο περιστατικό οπαδικής βίας – Απείλησαν ανηλίκους με κατσαβίδι και κοντάρι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας καταγράφηκε, με δράστες και θύματα ανηλίκους, αυτή τη φορά στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, περίπου 10 άτομα κύκλωσαν τους 4 ανήλικους 14-17 ετών στην οδό Κυπαρισσίας στο Αιγάλεω, τους απείλησαν με κατσαβίδι και κοντάρι προκειμένου να βγάλουν τα διακριστικά της ομάδας που φορούσαν.

Μετά το περιστατικό, ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Οι αρχές προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις ατόμων ηλικίας 16, 17 και 18 ετών. Κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι, ένα κοντάρι μήκους 83 εκατοστών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα και για τους υπόλοιπους δράστες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Με τα «Ανήκω σε μένα» και «Ώρες μικρές» η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού τίμησε τον Γιώργο Μαζωνάκη
Στην ίδια εκδήλωση, ανήμερα της 26ης Οκτωβρίου, μέλη της διμοιρίας επιδείξεων της στρατιωτικής σχολής αξιωματικών σωμάτων πραγματοποίησαν εντυπωσιακές ασκήσεις με τα όπλα τους
Θεσσαλονίκη: Με τα «Ανήκω σε μένα» και «Ώρες μικρές» η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού τίμησε τον Γιώργο Μαζωνάκη
«Το Χωριάτικο»: Τα παρασκήνιο της σύλληψης του Γιαννακόπουλου – «Στην δικογραφία που σχηματίσαμε, δεν υπάρχουν αδικήματα για εμπορία ανθρώπων»
«Το δύσκολο στην υπόθεση ήταν να καταφέρουν να αποδείξουν οι αστυνομικοί ότι πίσω από τις εταιρίες και τους αχυρανθρώπους, βρίσκεται ένα συγκεκριμένο πρόσωπο» λέει στο Mega η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ
Το Χωριάτικο
26