Ελλάδα

Αιτωλοακαρνανία: Πυροβόλησαν μπουλντόζα της Περιφέρειας στον Πεντάλοφο Μεσολογγίου – Αναζητούνται οι δράστες

Ο εκσκαφέας ήταν σταθμευμένος και εκτός λειτουργίας, ενόψει έργων που επρόκειτο να ξεκινήσουν την Πέμπτη

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στο Μεσολόγγι για να εντοπιστούν οι άγνωστοι που άνοιξαν πυρ εναντίον μηχανήματος έργου που ανήκει στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. 

Το σοβαρό περιστατικό των πυροβολισμών συνέβη το βράδυ της Τετάρτης (08.10.2025) στην περιοχή του Πεντάλοφου στο Μεσολόγγι, χωρίς ευτυχώς, να υπάρξουν τραυματισμοί, σύμφωνα με την αστυνομία.

Όπως ανέφεραν τα nafpaktianews.gr και agrinionews.gr, η μπουλντόζα ήταν σταθμευμένη και εκτός λειτουργίας ενόψει έργων που επρόκειτο να ξεκινήσουν σήμερα (09.10.2025). Από τις σφαίρες προκλήθηκαν ζημιές στο παρμπρίζ του σκαπτικού μηχανήματος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Θανάσης Μαυρομμάτης, επιβεβαίωσε ότι η Περιφέρεια θα προχωρήσει σε μήνυση κατ’ αγνώστων, χαρακτηρίζοντας την επίθεση «απαράδεκτη πράξη βανδαλισμού που δεν θα μείνει ατιμώρητη».

Πυροβόλησαν μπουλντόζα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στον Πεντάλοφο Μεσολογγίου
πηγή agrinionews.gr

Η Αστυνομία διερευνά το περιστατικό, συλλέγοντας στοιχεία και μαρτυρίες από το σημείο, με στόχο να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι και να διαλευκανθούν τα κίνητρά τους.

Πυροβόλησαν μπουλντόζα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στον Πεντάλοφο Μεσολογγίου
πηγή agrinionews.gr

Παράλληλα, κλήθηκαν οι πολίτες που γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό, να επικοινωνήσουν άμεσα με τις αρμόδιες αρχές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά σε αυτοκίνητο μέσα σε μάντρα στην Πάτρα - Άγνωστος πέταξε φωτοβολίδα και εξαφανίστηκε
Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ωστόσο από την φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς το πολυτελές όχημα, ενώ σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη ένα ακόμα ΙΧ
Πάτρα
Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε μετά από πτώση από μπαλκόνι στον Πύργο - «Η απουσία του άφησε κενό που δεν γεμίζει ποτέ»
«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελό του, τη δύναμή του, το πάθος του για τον αθλητισμό και τη ζωή. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το παιδί που μας έκανε περήφανους κάθε μέρα» γράφει ο πατέρας του
Πύργος: Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε  μετά από πτώση από μπαλκόνι – «Η απουσία του άφησε κενό που δεν γεμίζει ποτέ»
Συνελήφθη ο 23χρονος για ανθρωποκτονία από πρόθεση με θύμα τον 20χρονο στην Καλαμαριά – Άλλαξε την αρχική κατάθεσή του
Νωρίτερα, ο 23χρονος παραδόθηκε ο ίδιος στις αστυνομικές αρχές, που τον αναζητούσαν για την δολοφονία του 20χρονου το βράδυ της Πέμπτης (12.03.2026) στην Καλαμαριά
Καλαμαριά
27
Κίνηση στους δρόμους: «Στο κόκκινο» Κηφισός, Αττική οδός, Λεωφόρος Αθηνών και Κηφισίας
Στην Κηφισίας «κόκκινα» είναι και τα δύο ρεύματα, ενώ η κίνηση συνεχίζεται ως και το κέντρο της Αθήνας σε Βασιλίσσης Αμαλίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Αρδηττού, Βασιλίσσης Σοφίας, Σταδίου, Ακαδημίας αλλά και Συγγρού
κίνηση