Ελλάδα

Αλκιβιάδης Βατόπουλος για κορονοϊό: Έρχεται δύσκολος χειμώνας, φόβοι για 4ο και 5ο κύμα

Ανήσυχος εμφανίστηκε ο καθηγητής Μικροβιολογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος μιλώντας για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας.

Ο κ. Βατόπουλος μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και έκανε λόγο για τέταρτο ακόμα και πέμπτο κύμα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown.

Ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος τόνισε πως ο κόσμος πρέπει να πειστεί να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού και σε αυτό βοηθούν οι εικόνες, όπως τα διαγράμματα που παρουσίασε η κ. Γκάγκα για την πανδημία. 

Μάλιστα, έσπευσε να τονίσει πως τα όσα είπαν ο Σωτήρης Τσιόδρας για πάνω από 8.000 νεκρούς επιπλέον αν δεν εμβολιαζόμασταν, και η κ. Γκάγκα με τα διαγράμματα για τους ανεμβολίαστους στις ΜΕΘ, θα έπρεπε γίνουν σποτ στην τηλεόραση.

Σχετικά με το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown απάντησε χαρακτηριστικά «ποτέ μη λες ποτέ».

Επεσήμανε πως ο χειμώνας δεν θα είναι εύκολος και τόνισε πως θα έχουμε 4ο και 5ο κύμα, το θέμα – όπως εξήγησε – είναι πόσο μεγάλα θα είναι τα κύματα αυτά. «Αυτό είναι κάτι που εξαρτάται από τη συμπεριφορά της κοινωνίας», τόνισε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σταθμευμένη μηχανή έπιασε φωτιά και οι φλόγες επεκτάθηκαν στην πολυκατοικία στο Χαλάνδρι - «Φώναζαν βοήθεια, θα καούμε ζωντανοί»
Μιλώντας στο newsit.gr ο ένοικος της πολυκατοικίας αναφέρει: «Η φωτιά, αν είχε ξεσπάσει πιο αργά, θα μπορούσαμε να είχαμε σκάσει από τις αναθυμιάσεις»
Η καμένη μηχανή μετά την φωτιά στο Χαλάνδρι 13
Στις δηλώσεις Γεωργιάδη απαντούν οι γιατροί του Πάνου Ρούτσι - «Απίστευτα ψέματα και χυδαίες συκοφαντίες σε βάρος του απεργού πείνας»
Αντιπαράθεση μεταξύ της διευθύντριας ΕΣΥ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, Όλγας Κοσμοπούλου, που παρακολουθεί τον Πάνο Ρούτσι και του υπουργού Υγείας, αναφορικά με την απεργία πείνας και την κατάσταση της υγείας του
19η ημέρα της απεργίας πείνας από τον Πάνο Ρούτσι, πατέρα θύματος των Τεμπών 51