Ελλάδα

Άλλα 15 εμπορικά κέντρα τύπου Mall στην Αθήνα

Στα “σκαριά” βρίσκεται ήδη το εμπορικό κέντρο τεραστίων διαστάσεων το οποίο θα καταλάβει έκταση 120.000 τετραγωνικών!

Ήδη λειτουργούν 18 εμπορικά κέντρα στην Αττική, ο αριθμός τους όμως μέσα στους επόμενους μήνες θα διπλασιαστεί αν γίνουν πράξη όλες οι εξαγγελίες.

Σχεδιάζονται ήδη τεράστια εμπορικά κέντρα στο Ολυμπιακό χωριό, ένα ακόμη στο Σταθμό Λαρίσης, θα αναβιώσει το εμπορικό κέντρο στο χώρο του Μινιόν, ενώ και στο Γαλάτσι δημιουργείται το Stardome.

Κηφισού και Λένορμαν, αλλά και στην Αγίας Άννης σχεδιάζονται δύο ακόμη εμπορικά κέντρα, όπως και στην Πειραιώς στον Ταύρο, αλλά και στον Πειραιά στο ύψος του “Καραϊσκάκης”.

Στα όρια του Πειραιά σχεδιάζεται ένα ακόμη στο χώρο του σταθμού του ΗΣΑΠ, αλλά και ένα ακόμη κοντά στον ΟΛΠ.
Το δικό του εμπορικό κέντρο θα αποκτήσει ο Άγιος Κοσμάς, ενώ το ίδιο σχεδιάζεται και στην Κάτζα, την Ελευσίνα και το Λαύριο όπου σχεδιάζονται δύο εμπορικά κέντρα στην πρώην κλωστοϋφαντουργεία και στην περιοχή φουγάρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες σε νησιά και στην ηπειρωτική Ελλάδα – Δεν ξεπερνά τους 18 βαθμούς η θερμοκρασία
Τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα
καιρός