Ελλάδα

Αμφιλοχία: Ο 67χρονος ομολόγησε πριν από 15 μέρες ότι κακοποιούσε τον πατέρα του και δεν συνελήφθη

Ο εισαγγελέας γύρισε πίσω τη δικογραφία στους αστυνομικούς προκειμένου να διενεργηθεί έρευνα για την υπόθεση με τραγική κατάληξη τη δολοφονία του ηλικιωμένου στο Χαλκιόπουλο Αμφιλοχίας

Νέα τροπή, που δημιουργεί πολλά ερωτήματα, παίρνει η υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 95χρονου από τον 67χρονο τον γιο του, απότακτο αστυνομικό, στο Χαλκιόπουλο Αμφιλοχίας τα ξημερώματα της Τετάρτης (7.5.25).

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες πριν μερικές εβδομάδες η νύφη του άτυχου ηλικιωμένου κατήγγειλε στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου ότι βλέπει τον πεθερό της χτυπημένο και ζήτησε  βοηθεια.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε προέκυψε ότι κατά καιρούς ο 67χρονος απότακτος αστυνομικός -είχε κατηγορηθεί για βιασμούς- χτυπούσε άγρια τον ηλικιωμένο πατέρα του. Κάτι που και ο ίδιος ομολόγησε και να παραδέχθηκε στον εισαγγελέα γιατι όπως υποστήριξε τον νευρίαζε με τη συμπεριφορά του, καθώς έπασχε από γεροντική άνοια.

Το σπίτι όπου έμενε ο 67χρονος με τον 95χρονο πατέρα του στο Χαλκιόπουλο Αμφιλοχίας
Το σπίτι όπου έμενε ο 67χρονος με τον 95χρονο πατέρα του στο Χαλκιόπουλο Αμφιλοχίας

Γύρισε τη δικογραφία πίσω

Και εδώ τα πράγματα παίρνουν μία περίεργη τροπή με κατάληξη την άγρια δολοφονία του ηλικιωμένου.

Πριν από 15 μέρες -όπως λένε πηγές της αστυνομίας- ο  εισαγγελέας επέστρεψε το φάκελο στην αστυνομία, προκειμένου να διενεργηθεί έρευνα για την υπόθεση.

Όμως πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία ο ηλικιωμένος δολοφονήθηκε άγρια από το γιο του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Περιπολικό έξω από το σπίτι όπου ο 67χρονος πρώην αστυνομικός ομολόγησε ότι σκότωσε τον 95χρονο πατέρα του
Περιπολικό έξω από το σπίτι όπου ο 67χρονος πρώην αστυνομικός ομολόγησε ότι σκότωσε τον 95χρονο πατέρα του

Όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές της αστυνομίας, η κίνηση αυτή της εισαγγελίας προκαλεί ερωτήματα καθώς από τη στιγμή που υπήρχαν πληροφορίες αλλά και η ομολογία του 67χρονου ότι κακοποιούσε τον ηλικιωμένο πατέρα του έπρεπε να του ασκηθούν διώξεις για οικογενειακή βία και να συλληφθεί.

Παράλληλα, να απομακρυνθεί -εδώ και 15 μέρες από το σπίτι- ο 95χρονος, προκειμένου να σταματήσει να βιώνει αυτό το μαρτύριο απο τα χέρια του ίδιου του παιδιού του. Όμως αυτό δεν έγινε ποτέ με τραγικές συνέπειες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθησαν οι δύο δράστες της δολοφονίας του 31χρονου Ουκρανού στον Άγιο Παντελεήμονα - Αθώος ο 48χρονος συγκάτοικος
Οι δράστες έδεσαν τον 48χρονο και του προκάλεσαν σοβαρά τραύματα απο αιχμηρό αντικείμενο, ενώ ακινητοποίησαν και τον 31χρονο ,στον οποίο προκάλεσαν θανάσιμα τραύματα
Ο 48χρονος συγκάτοικος του 31χρονου θύματος
Τρόμος στα Χανιά: Μπαλκόνι 4ου ορόφου κατέρρευσε στη μέση του δρόμου – Διασκορπίστηκαν παντού συντρίμμια από τσιμέντο
Από απίστευτη τύχη τα συντρίμμια δεν έπεσαν σε κάποιον πεζό ή διερχόμενο όχημα, αλλά προκάλεσαν ζημιές σε σταθμευμένες μηχανές, σε ένα σταθμευμένο όχημα και σε κατάστημα που βρίσκεται στο ισόγειο
Χανιά
Οι αρχές ταυτοποίησαν τον άνθρωπο που έβαλε βόμβα στο σπίτι πριν το μακελειό στα Βορίζια - «Δεν πυροβόλησα» λέει ο 48χρονος συλληφθείς
Δύο παράλληλες έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη στα Βορίζια - Οι αρχές είναι κοντά σε κατασκευαστή και βομβιστή, ερευνώνται όλοι για την ανταλλαγή πυρών
Βορίζια
11