Ελλάδα

Ανακαλούνται αυτοκίνητα Hyundai i30 – Πιθανό πρόβλημα στο τιμόνι

Σε ανάκληση 1.704 αυτοκινήτων Hyundai μοντέλο i30 προχωρά η Hyundai Hellas Π.& Ρ. ∆άβαρη σε συνεργασία με τη γενική γραμματεία Βιομηχανίας λόγω πιθανού προβλήματος στην υποβοήθηση του τιμονιού.

Πρόκειται για οχήματα από το εργοστάσιο κατασκευής της Τσεχίας με ημερομηνία παραγωγής από την 1η Νοεμβρίου 2009 έως και τις 30 Απριλίου 2010 και αριθμούς πλαισίου από TMADB51CAAJ081065 έως TMADC81SABJ035611.
Τα οχήματα αυτά ενδέχεται να παρουσιάσουν μειωμένη υποβοήθηση του ηλεκτρικού τιμονιού, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί το λαμπάκι EPS MIL (‘ON’). Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο επισκευαστών HYUNDAI σε όλη την Ελλάδα, για προληπτικό έλεγχο ή αντικατάσταση του ηλεκτρικού τιμονιού εάν χρειάζεται, χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις στο τηλέφωνο 210 5507220.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Μάχη» για τη ζωή δίνει πέντε ημερών βρέφος στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στο Ηράκλειο Κρήτης
«Το μωρό ταξίδεψε από τη Ρόδο με το αεροσκάφος αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του Βενιζελείου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο» αναφέρει ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
πόδια μωρού
«Δεν υπήρχε lane assist» λέει δικηγόρος της εταιρείας ενοικίασης του μοιραίου βαν που ενεπλάκη στο τροχαίο στη Ρουμανία
Σύμφωνα με τον Αντώνη Ξυλουργίδη, στο βαν που νοίκιασε ο οδηγός προκειμένου να ταξιδέψει οδικώς στη Γαλλία για να δει την αγαπημένη του ομάδα αντιμέτωπη με την Λυών, δεν υπήρχε lane assist
Το τροχαίο δυστύχαημα των οπαδών του ΠΑΟΚ
8