Ελλάδα

Ανακοινώσεις Χαρδαλιά το απόγευμα για χαλάρωση των μέτρων

Ανακοινώσεις για την σταδιακή χαλάρωση των μέτρων αναμένεται να κάνει στις 18:00 το απόγευμα ο Νίκος Χαρδαλιάς και αφού θα έχει ολοκληρωθεί η συνεδρίαση της επιτροπής των ειδικών. 

Η επιτροπή συνεδριάζει σε λίγη ώρα και όπως είπε και ο πρωθυπουργός στην συνάντηση που είχε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα λάβει υπόψιν της δυο δεδομένα. Από την μια τα πολύ ψηλά επιδημιολογικά στοιχεία και από την άλλη την κόπωση των πολιτών.

Click4More Αλλάζει ξανά το… σχέδιο – Άνοιγμα καταστημάτων με περιορισμούς και 13032 – Στον “αέρα” το τρίωρο για ψώνια

Αναφορικά με τη σταδιακή χαλάρωση των μέτρων, φαίνεται να υπάρχει συμφωνία για άρση της απαγόρευσης μετακίνησης από δήμο σε δήμο από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Επίσης, θέμα συζήτησης είναι και το λιανεμπόριο και πως θα ανοίξει. Όπως φαίνεται επικρατεί η άποψη του sms στο 13032 με χρονικό περιορισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η πλατφόρμα είναι έτοιμη προς λειτουργία. Μάλιστα αν προσπαθήσει κανείς να στείλει δεύτερο μήνυμα αυτό μπλοκάρεται. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα καταγγελία για τον διευθυντή του Ιπποκράτειου που συνελήφθη για «φακελάκι»: «Αν δε δω 5.000 ευρώ, η πόρτα του χειρουργείου δεν ανοίγει»
«Τελικά το ποσό που μπορέσαμε να του δώσουμε ήταν πιο μικρό, το φακελάκι του δόθηκε πάνω από το κρεβάτι, πριν μπει για χειρουργείο»
Νέα καταγγελία για τον διευθυντή του Ιπποκράτειου που συνελήφθη για «φακελάκι»: «Αν δε δω 5.000 ευρώ, η πόρτα του χειρουργείου δεν ανοίγει» 6