Ελλάδα

Ανήλικοι στην Ηλιούπολη επιτέθηκαν με αυτά τα μαχαίρια σε συνομήλικο τους για να του πάρουν το κινητό

Ένα ακόμα περιστατικό ληστείας με θύμα ένα 14χρονο αγόρι και δράστες τρεις ανήλικους σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Το νέο συμβάν έρχεται να προστεθεί πολλά παρόμοια περιστατικά που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με συμμορίες ανηλίκων οι οποίες επιτίθενται σε συνομήλικους τους με σκοπό να τους αρπάξουν χρηματικά ποσά και κινητά κι οτιδήποτε πολύτιμο αντικείμενο έχουν στην κατοχή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη της τριμελούς συμμορίας που έβαλαν στο στόχαστρο τους τον 14χρονο, έχουν ηλικίες 11, 14 και 17 ετών. Κρατώντας μαχαίρια στα χέρια τους απείλησαν το θύμα τους και του ζήτησαν να τους δώσει το κινητό του τηλέφωνο.

Ο 14χρονος, χωρίς να προβάλει την παραμικρή αντίσταση παρέδωσε τη συσκευή του στους δράστες, οι οποίοι αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Ωστόσο ο ανήλικος που έπεσε θύμα των άγουρων ληστών, δεν έχασε χρόνο κι ειδοποίησε άμεσα τις αστυνομικές αρχές. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙ:ΑΣ, οι ποίοι κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στους τρεις δράστες.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έρχεται κύμα ζέστης 8 ημέρων με θερμοκρασίες πάνω από 37°C - Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος και τις νύχτες
Η πρόγνωση καιρού μέχρι την Πέμπτη - Θυελλώδεις άνεμοι και ανεβασμένες θερμοκρασίες θα βάλουν στον «φούρνο» την χώρα τις επόμενες ημέρες - Ποια η πρόβλεψη του Κώστα Λαγουβάρδου
Κορίτσια
Οι φλόγες «έγλειψαν» τις αυλές σπιτιών στο Αλιβέρι: Νέο μήνυμα του 112 - «Αν βρίσκεστε στην περιοχή Κάμπος απομακρυνθείτε προς Χαλκίδα»
Απεγκλωβίστηκε από το σπίτι της ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα - Σηκώθηκαν εναέρια μέσα για την κατάσβεση της φωτιάς
Φωτιά
Ανανεώθηκε πριν 5 λεπτά
Βίντεο ντοκουμέντο με το τζιπ να πέφτει πάνω στο εστιατόριο στο Κολωνάκι, σκληρές εικόνες - Τα λάθη του 35χρονου παρκαδόρου
Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο είναι αυτόματο και ο 35χρονος που ανέλαβε να το παρκάρει δεν έβαλε το λεβιέ των ταχυτήτων στη θέση πάρκινγκ, ούτε πάτησε σωστά το φρένο
Η στιγμή που SUV πέφτει πάνω στο πλήθος
13