Ελλάδα

Άννυ: Στις φυλακές Κέρκυρας ο παιδοκτόνος πατέρας – Μόνος στο κελί!

Όπως έγινε γνωστό, ο 27χρονος πατέρας της τετράχρονης Άννυ αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές της Κέρκυρας, ενώ μέχρι να γίνει η μεταγωγή θα παραμείνει στη ΓΑΔΑ.

Η απόφαση όπως όλα δείχνουν πάρθηκε.

Ο 27χρονος παιδοκτόνος, ο πατέρας της μικρής Άννυ που δολοφόνησε με τον πιο άγριο τρόπο το τετράχρονο παιδί του, αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές της Κέρκυρας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα κρατείται σε ειδικό κελί, μόνος του, ούτως ώστε να μην έχει επαφή με άλλους κρατούμενους.

Η μεταγωγή του θα γίνει σύμφωνα με τις πληροφορίες αύριο, Τετάρτη, ενώ μέχρι τότε θα κρατείται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκ στα Χανιά: 17χρονη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από 5 άτομα - 10 συλλήψεις, ανήλικος βιντεοσκοπούσε την πράξη
Στον ομαδικό βιασμό φέρεται να συμμετείχαν ένας 15χρονος, ένας 18χρονος, ένας 17χρονος, ένας 21χρονος ένας 27χρονος. Συνελήφθησαν ακόμα μια 17χρονη, ένας 21χρονος και τρεις γυναίκες κηδεμόνες των ανήλικων
Θλιμμένη γυναίκα