Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ανώγεια: Ο λυράρης Βασίλης Σκουλάς στέλνει μήνυμα μετά το διπλό φονικό (video)

Ανώγεια

Ο λυράρης, Βασίλης Σκουλάς, ο οποίος και κατάγεται από τα Ανώγεια, μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας, 04.05.2020, στην τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, για την μεγάλη τραγωδία που σημειώθηκε στο χωριό της Κρήτης.

Η φονική συμπλοκή που σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου στα Ανώγεια της Κρήτης είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι.

Στο χωριό άπαντες είναι αναστατωμένοι και εύχονται το κακό να σταματήσει εδώ.

Click4more: Ανώγεια: Λέξη προς λέξη ο μοιραίος καβγάς που οδήγησε στο διπλό φονικό – Οι “Γκεσταπίτες”, τα ουρλιαχτά, οι πιστολιές (pics, video)

Ο λυράρης Βασίλης Σκουλάς μίλησε στην εκπομπή «LIVE NEWS» για την ανησυχία του χωριού και τις προσπάθειες που οφείλουν να καταβάλουν όλες οι πλευρές για να επέλθει ηρεμία.

«Στο χωριό αυτές τις μέρες η κοινωνία ταράχθηκε. Χάθηκαν δύο άνθρωποι χωρίς λόγο. Και σοβαρός να ήταν ο λόγος δεν δικαιολογείται το φονικό.

Η κατάσταση είναι έκρυθμη. Πρέπει να περάσει λίγος χρόνος και να προσπαθήσουμε όλοι να συμβάλλουμε όλοι να στηρίξουμε τις δύο οικογένειες. Να σταματήσει εκεί το κακό, να μην υπάρχει συνέχεια».

Δείτε όσα είπε ο Βασίλης Σκουλάς για το διπλό φονικό

Πηγή: Live News.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις