Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Antetokounbros 5K Run και… κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα

Antetokounbros 5K Run και… κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα
Φωτογραφία Eurokinissi

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τα αδέλφια του Θανάση και Κώστα το ρίχνουν στο… τρέξιμο για καλό σκοπό. Από τα Σεπόλια έως το Καλλιμάρμαρο θα γίνει το Antetokounbros 5K Run και γι’ αυτό έως τις 21:00 θα είναι κλειστοί πολλοί δρόμοι της Αθήνας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τον Θανάση και Κώστα θα τρέξουν διαδρομή 5 χιλιομέτρων στους δρόμους της Αθήνας, από τα Σεπόλια μέχρι το Καλλιμάρμαρο για να στείλουν ένα παγκόσμιο μήνυμα για την αλληλεγγύη, τη διαφορετικότητα, και την ομαδικότητα.

Η πρωτοβουλία Antetokounbros 5K Run έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα: τη στήριξη του έργου και των αναγκών του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρα και παιδιού του πατέρα Αντώνιου, «Κιβωτός του Κόσμου».

Ο συμβολικός αγώνας τρεξίματος των αδερφών Αντετοκούνμπο ξεκινά στις 8 μ.μ. από το γήπεδο μπάσκετ του Τρίτωνα στα Σεπόλια. Καταλήγει στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 9 μ.μ.

Εξαιτίας του Antetokounbros 5K Run, από τις 16:00 υπάρχει σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων. Τα μέτρα θα διαρκέσουν έως τις 21:00. Στο διάστημα αυτό δεν επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση στους πλέον κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Αναλυτικά οι κλειστοί δρόμοι

*Δυρραχίου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Αγ. Μελετίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δυρραχίου και Παρασκευοπούλου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Λιοσίων, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Κωνσταντινουπόλεως, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ανδριανουπόλεως και Σεπολίων και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Σεπολίων, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Δομοκού, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Δηλιγιάννη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ανδρομάχης και Δομοκού, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λιοσίων και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Μάρνη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Καρόλου και Αριστοτέλους και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Πλ. Καραϊσκάκη.

*Καρόλου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Καματερού, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Χαλκοκονδύλη, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Γ΄ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της μεταξύ της πλ. Ομονοίας και της Καποδιστρίου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Πατησίων, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Αλεξάνδρας και της Πανεπιστημίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο

*Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Βασ. Κωνσταντίνου και της Λ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

*Ηρ. Αττικού, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις