Ελλάδα

Αντιπλημμυρική θωράκιση της Μαγούλας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα πολύ σημαντικό έργο υποδομών, που καθυστερούσε, ξεκινά πλέον τις αμέσως επόμενες ημέρες στον Δήμο Ελευσίνας και αναμένεται να δώσει λύση σε προβλήματα που έχουν προκύψει αρκετές φορές κατά το παρελθόν με καταστροφικά αποτελέσματα, όπως τον Νοέμβριο του 2017 και τον Ιούνιο του 2018.

Πρόκειται για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Μαγούλας, η οποία θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης του Δήμου με το υπουργείο Υποδομών.

Οι εργασίες που θα γίνουν θα αφορούν την άρση των καταπτώσεων στον λόφο του Προφήτη Ηλία, στην αντιπλημμυρική προστασία και κατασκευή συλλεκτήρα όμβριων σε συγκεκριμένες οδούς.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έγραφαν «μαϊμού» φυσικοθεραπείες και θησαύριζαν σε βάρος του ΕΟΠΥΥ – Με χειροπέδες 2 ορθοπεδικοί και ένας φυσικοθεραπευτής στον Πειραιά
Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι είχαν εκδοθεί και εκτελεστεί εικονικά 1.961 παραπεμπτικά, που αντιστοιχούν σε 19.610 συνεδρίες φυσικοθεραπείας, με χρήση 1.683 ΑΜΚΑ ασφαλισμένων
Γιατρός
Θεσσαλονίκη: Άνδρας βιντεοσκοπούσε 45χρονη σε τουαλέτες αθλητικού κέντρου – «Ούρλιαζα και κλωτσούσα την πόρτα να την σπάσω»
«Ξαφνικά βλέπω από το διαχωριστικό των δύο γυναικείων τουαλετών κάτι μαύρο να κινείται. Βλέπω ότι κάποιος είχε το κινητό του ανοιχτό με την κάμερα και ότι τραβάει»
Άνδρας βιντεοσκοπούσε 45χρονη στις τουαλέτες αθλητικού κέντρου
Περιστέρι: «Τους δίναμε ρούχα αλλά φορούσαν τα ίδια βρώμικα και σκισμένα» – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τα 6 παιδιά που ζούσαν μέσα σε ακαθαρσίες
«Αυτά τα παιδάκια σίγουρα θα έχουν πάθει καμιά πνευμονία. Ήταν ανατριχιαστική κατάσταση» λέει ο διευθυντής του σχολείου των παιδιών της οικογένειας
Το σπίτι τρώγλη στο Περιστέρι
7