Ελλάδα

Απαγορευτικό απόπλου – Δεμένα τα πλοία σε Πειραιά και Λαύριο

Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές που κατά τόπους στο Αιγαίο φθάνουν τα 8 μποφόρ και από το βράδυ τοπικά τα 9 μποφόρ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου. Από το λιμάνι της Ραφήνας θα εκτελεστεί μόνο το δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Θεολόγος» για Άνδρο, Τήνο Μύκονο. Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατα τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις δρομολογίων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γιορτή Πολεμικής Αεροπορίας: Εντυπωσιακές εικόνες από την επίδειξη F-16 της ομάδας «Ζευς» στη Λάρισα
Το μαχητικό αεροσκάφος πραγματοποίησε εντυπωσιακούς ελιγμούς στον ουρανό της πόλης, προσφέροντας ένα ξεχωριστό θέαμα στους θεατές που βρέθηκαν στην αεροπορική βάση για τον εορτασμό
Εντυπωσιακές εικόνες από την επίδειξη F-16 της ομάδας «Ζευς»
20
Τα μηνύματα που έστελναν τα μέλη του κυκλώματος με τη φοροδιαφυγή και τους «αχυρανθρώπους» - «Κάνω έναρξη τον νέο με την πιτσαρία, κάνε πιστοποίηση της ταυτότητας»
Είχαν στήσει τέσσερα δίκτυα με επικεφαλής δικηγόρους και λογιστές και τα οποία έλεγχαν δεκάδες καταστήματα εστίασης και κέντρα διασκέδασης χρησιμοποιώντας διάφορους «αχυρανθρώπους», από σερβιτόρους, πορτιέρηδες και λαντζέρισες μέχρι και... νεκρούς
18 συλλήψεις από την ΑΑΔΕ 104