Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ – Ποιοί σταθμοί κλείνουν το Σαββατοκύριακο

Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ – Ποιοί σταθμοί κλείνουν το Σαββατοκύριακο

Απεργία σήμερα σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ, και είτε είστε οδηγοί είτε όχι, οπλιστείτε με υπομονή. Οι δρόμοι της Αθήνας θα είναι κόλαση -και- σήμερα, λόγω της 24ωρης απεργίας σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ.

Οι εργαζόμενοι σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ είχαν εδώ και μέρες προαναγγείλει την 24ωρη απεργία τους. Έτσι σήμερα, Παρασκευή 03 Μαρτίου, οι συρμοί Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ θα μείνουν ακινητοποιημένοι.

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζόμενων της ΣΤΑ.ΣΥ κλιμακώνονται με μοναδικό τους αίτημα, όπως δηλώνουν, να μην προχωρήσει, εδώ και τώρα, η νομοθετική ρύθμιση που προωθεί το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, μειώνοντας τα έσοδα της Εταιρείας, απαξιώνοντάς την και ανοίγοντας το δρόμο για να πωληθεί σε ιδιώτες.

Να σημειωθεί ότι αύριο Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 και την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 οι σταθμοί «Αγ. Αντώνιος», «Αλιμος», «Ελληνικό» της γραμμής 2 και οι σταθμοί «Αμπελόκηποι», «Χαλάνδρι» της γραμμής 3, θα είναι κλειστοί για την εκτέλεση τεχνικών εργασιών που αφορούν την εγκατάσταση του νέου αυτόματου συστήματος συλλογής κομίστρου. Η κίνηση των συρμών στη γραμμή 2 θα γίνεται μεταξύ των σταθμών «Ανθούπολη» και «Αργυρούπολη».

Οι σταθμοί «Χαλάνδρι» και «Δουκ. Πλακεντίας» θα συνδέονται μέσω της λεωφορειακής γραμμής Χ3 και οι σταθμοί «Αργυρούπολη» και «Ελληνικό» μέσω της λεωφορειακής γραμμής Χ4.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε