Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Απίστευτο! 30 ευρώ για το χαρτί προτεραιότητας στην ουρά για τη ρύθμιση στη ΔΕΗ!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ακούγεται απίστευτο όμως σύμφωνα με την καταγγελία μιας γυναίκας είναι αληθινό και συνέβη αφήνοντας άφωνους όσους ήταν παρόντες.

Όλα έγιναν σύμφωνα με τη γυναίκα που έκανε την καταγγελία στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 την περασμένη Πέμπτη στο Βόλο.
Όπως περιέγραψε η γυναίκα, όπως και δεκάδες άλλα άτομα, είχε πάει στη ΔΕΗ για να μπει στη ρύθμιση των 36 δόσεων. Στις 08:30 όπως είπε το χαρτί προτεραιότητας που πήρε από το μηχάνημα είχε τον αριθμό 78. Την ώρα εκείνη εξυπηρετούνταν ο αριθμός 5. Οι ώρες περνούσαν η εξυπηρέτηση κινούνταν με αργούς ρυθμός και έτσι στις 12 και μισή το μηχάνημα σταμάτησε να βγάζει νούμερα καθώς δεν θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν περισσότεροι άνθρωποι. Λίγο μετά όπως καταγγέλλει η γυναίκα μπήκα μια κυρία η οποία διαπιστώνοντας ότι δεν μπορεί να πάρει νούμερο από το μηχάνημα απευθύνθηκε στους πολίτες ρωτώντας εάν μπορεί κάποιος να της παραχωρήσει το δικό του.
Τότε, όπως λέει η γυναίκα, κάποιος κύριος σηκώθηκε και είπε πως της δίνει το δικό του νούμερο, έναντι όμως αντιτίμου. Το ποσό που ζητούσε μάλιστα ήταν 30 ευρώ.
Παρά τις αντιδράσεις των υπολοίπων που είπαν στον άνδρα πως αυτό που κάνει είναι απαράδεκτο και στη γυναίκα να μην το δεχθεί η συναλλαγή έγινε. Όταν μάλιστα ενημερώθηκε και ο υπεύθυνος της ΔΕΗ έμεινε άφωνος και κάλεσε τους πολίτες να μην υποκύπτουν σε τέτοιου είδους εκβιασμούς διαβεβαιώνοντας όλους ότι θα εξυπηρετηθούν.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε