Ελλάδα

Από 3 Σεπτεμβρίου τα δρομολόγια των block trains Θεσσαλονίκη – Σόφια

Αρχίζουν από τις 3 Σεπτεμβρίου τα δρομολόγια των "block trains" από Θεσσαλονίκη προς τη Σόφια, καθώς υπεγράφη η σχετική συμφωνία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τους Βουλγαρικούς Σιδηροδρόμους.

Ταblock trains αποτελούν ειδική μορφή απευθείας αμαξοστοιχίας µε µόνο τόσες φορτάµαξες όσες απαιτούνται, η οποία κινείται µεταξύ δύο σηµείων διαµεταφοράς χωρίς ενδιάµεση διαλογή.

Υπενθυμίζεται ότι η ΟΛΘ ΑΕ συνεργάζεται με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τη σταδιακή δρομολόγηση τακτικών σιδηροδρομικών δρομολογίων εμπορικών αμαξοστοιχιών από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης προς Σόφια, Σκόπια, Βελιγράδι και Κωνσταντινούπολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συμφωνία των Σερβικών Σιδηροδρόμων με την κινεζική Huawei

Έρχονται το wi-fi και οι οθόνες ενημέρωσης στα τρένα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανήλικοι ξυλοκόπησαν άγρια 50χρονο στα Γλυκά Νερά και τον έστειλαν στη ΜΕΘ - «Έβγαιναν αίματα από το κεφάλι του»
Οι δράστες τον γρονθοκόπησαν στο κεφάλι, τον χτύπησαν ακόμη και με πατίνι και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου - Ο 50χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα
Περιπολικό και ασθενοφόρο
10
Αποσύρονται Δήμοι και Περιφέρεια Αττικής από τις εφέσεις για την φωτιά στο Μάτι μετά την επικοινωνία Πιερρακάκη με Χαρδαλιά και δημάρχους Μαραθώνα και Ραφήνας - Πικερμίου
Μετά από τηλεφώνημα του Κυριάκου Πιερρακάκη αποσύρεται το Δημόσιο από όλες τις διεκδικήσεις
Καμένα σπίτια και αυτοκίνητα στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι