Ελλάδα

Από σήμερα το πρόγραμμα για νέους ανέργους

Ξεκινάει σήμερα η υποβολή των αιτήσεων για 10.000 θέσεις απασχόλησης στον ιδιοτικό τομέα για την απόκτηση εμπειρίας

για νέους ηλικία από 16 έως 24 ετών. Το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ απευθύνεται μόνο σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, παρέχει στους ωφελούμενους νέους μισθό και ασφάλιση και η διάρκειά του είναι 6-12 μήνες.
Το πρόγραμμα παρέχει ισχυρά κίνητρα στις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα να μετατρέψουν την σύμβαση απόκτησης εργασιακής εμπειρίας σε σύμβαση εργασίας.
Ο ΟΑΕΔ θα επιχορηγεί το 100% των ασφαλιστικών εισφορών εργοδοτών και εργαζομένων για τους κλάδους σύνταξης, ασθενείας και επαγγελματικού κινδύνου του ΙΚΑΕΤΑΜ.
Οι εργοδότες καταβάλουν στους νέους μισθό, ο οποίος αντιστοιχεί στο 80% του κατώτατου βασικού μισθού ή ημερομισθίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Μιχάλης Αεράκης για το μακελειό στα Βορίζια: «Το θέμα είναι η Παιδεία, πρέπει να ληφθούν αυστηρά μέτρα»
«Τα νέα παιδιά θεωρούν "καπετανάτο" να πίνουν κούπες και όταν μεγαλώσουν να έχουν κι ένα περίστροφο στη μέση τους. Ή να βλέπουμε παιδάκια 9 χρονών να οδηγούν τζιπ 4Χ4 και δεν τους μιλάει κανένας», υπογράμμισε ακόμα
Μιχάλης Αεράκης
Το τηλεφώνημα - παγίδα και οι δύο εκτελεστές του Γιάννη Λάλα, που έπεσε νεκρός στο ξενοδοχείο της Αράχωβας
Πιθανότητα οι εκτελεστές είχαν πίσω τους ομάδα υποστήριξης αποτελούμενη από ακόμη δύο άτομα - Εκτιμάται ότι έχουν εμπειρία στη χρήση πυροβόλων όπλων, στην παρακολούθηση, αλλά και στη νυχτερινές επιθέσεις
ΦΩΤΟ EUROKINISSI