Ελλάδα

Απογοητευτικές εικόνες: Ψυρρή, Πλάκα και Μοναστηράκι «πλημμύρισαν» από κόσμο

Η ψυχολογική κούραση από τα παρατεταμένα μέτρα κατά του κορονοϊού είναι πιο εμφανής από ποτέ, με την πλειοψηφία των πολιτών να είναι… λιοντάρια σε κλουβιά. 

Η καλοκαιρία της Κυριακής σε συνδυασμό με την αλλαγή της ώρας, έβγαλαν τους Αθηναίους στους δρόμους, με το κέντρο της πρωτεύουσας να θυμίζει εποχές προ πανδημίας. Ψυρρή, Πλάκα και Μοναστηράκι “πλημμύρισαν” από κόσμο, που απολάμβανε τη βόλτα του. Δυστυχώς, οι εικόνες συνωστισμού και συγχρωτισμού δεν αποφεύχθηκαν, ειδικά έξω από καταστήματα με take away.

Click4more: Αδιόρθωτοι! Ποτάρες στου Ψυρρή χωρίς μάσκες και ο ένας πάνω στον άλλον!

Είναι γεγονός ότι οι πολίτες έχουν φτάσει στα όρια τους, δυστυχώς, όμως, ο κίνδυνος του κορονοϊού είναι ακόμα εδώ, η Αττική παραμένει μία από τις μεγαλύτερες εστίες υπερμετάδοσης και δεν επιτρέπεται καμία χαλάρωση.  

Click4more: Κυριακάτικες βόλτες με «σύμμαχο» τον ανοιξιάτικο καιρό – Βουτιές για τους πιο τολμηρούς (pics, vid) 

Υπενθυμίζουμε ότι το απόγευμα της Κυριακής (28.03.3031), ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.449 νέα κρούσματα κορονοϊού, ενώ καταγράφηκε νέο ρεκόρ διασωληνωμένων που έφτασαν τους 735 και 54 συμπολίτες μας κατέληξαν το τελευταίο 24ωρο.

Δείτε τις εικόνες που εξασφάλισε το newsit.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τι κατέθεσε ο πατέρας του 27χρονου που δολοφονήθηκε στη Νέα Πέραμο: «Είχαμε κόντρες με τον γιο μου, η σύντροφός του μπορεί να γνωρίζει»
Ο πατέρας που κατέθετε επί 3μιση ώρες δεν έκανε λόγο για τεταμένες σχέσεις, ενώ μίλησε και για την μήνυση που υπέβαλλε κατά του γιου του που στη συνέχεια απέσυρε
ο 27χρονος
«Η Λόρα πριν ανέβει στο αεροπλάνο είχε υπογεγραμμένο χαρτί από την μαμά της» λέει συνεπιβάτης της αγνοούμενης 16χρονης
«Ήταν με έναν νεαρό, έδειξε χαρτί με την υπογραφή της μαμάς της σε φωτοτυπία και εκείνος την ρώτησε αν είναι όλα εντάξει και η Λόρα απάντησε ναι» λέει ο συνεπιβάτης της 16χρονης
Η 16χρονη Λόρα