Ελλάδα

“Αρένα” το Δημοτικό Συμβούλιο της Μάνδρας!

Μπορεί η Μάνδρα να παραμένει ένας απέραντος λασπότοπος και οι κάτοικοι να παλεύουν για να "ξαναχτίσουν" με όσα κουράγια και αποθέματα έχουν τις ζωές τους... ωστόσο το Δημοτικό Συμβούλιο μετατρέπεται σε στίβο μάχης. Τα αίματα άναψαν (πάλι) και κάποιοι από τους παρευρισκόμενους, πιάστηκαν στα χέρια.

Τα παράπονα των κατοίκων είναι πολλά και η οργή ξεχειλίζει… Οι απαντήσεις που δεν παίρνουν και το γεγονός πως οι μέρες περνούν και γη αποζημίωση παραμένει ένα μακρινό όνειρο τους εξοργίζει. 

“Αρένα” το Δημοτικό Συμβούλιο

Οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι πήγαν στον Δήμο για να ενημερωθούν σχετικά με τα αντιπλημμυρικά έργα, πότε θα αρχίσουν και πότε θα ολοκληρωθούν.

Όταν πληροφορήθηκαν ότι η συνεδρίαση αναβάλλεται λόγω έλλειψης απαρτίας, οι κάτοικοι πιάστηκαν στα χέρια με συμβούλους και ότι ο δήμος τους εξαπατά και πως παίζει παιχνίδια σε βάρος τους.

“Τώρα είμαι εδώ και θα μιλήσεις. Και θα μιλήσεις, κράτησε τον… κάτσε κάτω ρε… που χάνεις τα χαρτιά από τα εντάλματα. Όλοι θα μιλήσουν” ανέφερε ένας αγανακτισμένος πολίτης, με κάποιον από το Συμβούλιο να του απαντάει: “Βούλωσε το ρε”.

Οι κάτοικοι της Μάνδρας ζήτησαν να γίνει η συζήτηση ωστόσο στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου παρέμειναν μόνο οι εκπρόσωποι της μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δείτε στο βίντεο το “πολεμικό” Δημοτικό Συμβούλιο

Πηγή: Τηλεόραση Alpha

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δικηγόροι για την εκταφή του γιου του Πάνου Ρούτσι - «Δεν θα επιφέρει καθυστέρηση της δίκης για τα Τέμπη»
Η εκταφή του Ντένις Ρούτσι, «άπτεται του βασικού πυρήνα των διαχρονικών οικουμενικών, πανανθρώπινων, ηθικών αξιών», αναφέρει η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος
Συνεχίζει την απεργία πείνας ο Πάνος Ρούτσι, πατέρας του 22χρονου Ντένις, θύμα των Τεμπών 2
Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στην Πάτρα - Η επίθεση έξω από το ξενοδοχείο
Συγκλονίζουν οι εικόνες αμέσως μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της 41χρονης Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε πριν 1 χρόνο στην Πάτρα - Σε λίγες μέρες ξεκινά η δίκη για την γυναικοκτονία
Πάτρα: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς – Η επίθεση έξω από το ξενοδοχείο
5