Ελλάδα

Αρκάς: Το σκίτσο για την ψήφιση της συμφωνίας που γίνεται viral

Ο Αρκάς δεν θα μπορούσε να μείνει σιωπηρός αυτή την "ιστορική ημέρα".

Ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς σχολιάζει με τον καυστικό του τρόπο την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, θυμίζοντας πως συμπίπτει με την επέτειο ανάληψης της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Εκτός από την ψήφιση της συμφωνίας, ο λαός γιορτάζει και την τέταρτη επέτειο του: “Εντάξει, πόσο χειρότερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα;”», αναφέρει η γνωστή φιγούρα τηλεπαρουσιάστριας του Αρκά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το σκίτσο μέσα σε 25 λεπτά στο facebook έχει σχεδόν 2.500 likes και πάνω από 700 κοινοποιήσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκαν οι γονείς του μωρού που το κλείδωσαν στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη - Κρατούνται σε αστυνομικό τμήμα της Ηλείας
Στο αστυνομικό τμήμα Βουπρασιάς στην Βάρδα του νομού Ηλείας κρατούνται οι δυο Βούλγαροι και τα τέσσερα παιδιά. Οι δυο ενήλικοι κατηγορούνται για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο
Το μπαλκόνι στο οποίο παράτησαν το μωρό οι γονείς του