Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αρπαγή παιδιού στο Κουκάκι: Συνελήφθη 55χρονη – Πιθανότατα πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα

πλαστικά
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Συνελήφθη νωρίτερα σήμερα (16.8.2022) η 55χρονη γυναίκα που αναγνωρίστηκε ως αυτή που επιχείρησε να αρπάξει ένα παιδί στο Κουκάκι. Η καταγγελία για την αρπαγή του παιδιού έγινε από την 38χρονη θεία του την περασμένη Παρασκευή και το συμβάν έγινε γνωστό 4 ημέρες μετά.

Πιο συγκεκριμένα, το 2 ετών μωρό ήταν με την 38χρονη θεία του, η οποία πήγε να το βάλει στο αυτοκίνητό της στην οδό Μεϊντάνη στο Κουκάκι για να φύγουν. Μια άγνωστη γυναίκα άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και προσπάθησε να αρπάξει το παιδί. Μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, η 38χρονη άρχισε να φωνάζει με την άγνωστη να φεύγει. 

Η 38χρονη πήρε το δύο ετών ανιψάκι της και γύρισαν σπίτι τους, ειδοποιώντας αμέσως τους γονείς τους και προχωρώντας στην καταγγελία του περιστατικού. Σύμφωνα με την καταγγελία, η γυναίκα που επιχείρησε να αρπάξει το παιδί εθεάθη να μπαίνει στο σπίτι της που επίσης βρίσκεται στην οδό Μεϊντάνη στο Κουκάκι.

Κάτοικοι της περιοχής αναγνώρισαν την 55χρονη γυναίκα που επιχείρησε να αρπάξει το παιδί από το αυτοκίνητο της θείας του και μετά από έρευνες της αστυνομίας συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανότατα πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις