Δευτέρα, 29 Απρ.
17oC Αθήνα

Αρβανιτιά: Η παραλία-έκπληξη που δεν περιμένεις να συναντήσεις στο Ναύπλιο

Αρβανιτιά: Η παραλία-έκπληξη που δεν περιμένεις να συναντήσεις στο Ναύπλιο

Ένα από τα πιο επιτυχημένα σλόγκαν της εποχής μας είναι αυτό που είχε ακουστεί κατά την περίοδο της πανδημίας και έλεγε «Τέτοια τάξη, τέτοια αλφαδιά».

Αυτό λοιπόν το σλόγκαν ταιριάζει γάντι σε μια από τις ομορφότερες παραλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Την Αρβανιτιά Ναυπλίου.

Η Αρβανιτιά είναι μια δημοφιλής παραλία κοντά στο Ναύπλιο, λίγο έξω από το κέντρο της πόλης και προσφέρει καταπληκτική θέα προς το κάστρο του Παλαμηδίου.

Μια εκπληκτική παραλία που βρίσκεται κάτω ακριβώς από το Φρούριο της Ακροναυπλίας και ταιριάζει με απόλυτο τρόπο το μοναδικό Ελληνικό γαλάζιο με την ιστορία της πατρίδας μας.

Η κοντινή απόσταση από το Ναύπλιο καθιστά την Αρβανιτιά μια δημοφιλή επιλογή τόσο για τουρίστες όσο και για τους ντόπιους. Ανεξάρτητα από την εποχή, η Αρβανιτιά παραμένει ένας προορισμός που αξίζει να επισκεφτείτε κατά την επίσκεψή σας στο Ναύπλιο.

Μια παραλία πραγματική χρονομηχανή καθώς οι λουόμενοι όπου και αν στρέψουν το κεφάλι τους ατενίζουν κομμάτια της παλαιάς αλλά και νεώτερης ιστορίας του πανέμορφου Ναυπλίου καθώς το πάλε ποτέ επιβλητικό Ξενία Ναυπλίου σήμερα κυριολεκτικά ρημάζει και ας ατενίζει την πόλη από την πιο ειδυλλιακή τοποθεσία.

Πηγή: Up Stories

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις