Ελλάδα

Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος – κορονοϊός: Συγκίνηση από τη μεταφορά με ειδική κάψουλα στον Ευαγγελισμό (pics)

Στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύεται ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος. O ιδιαίτερα αγαπητός ιεράρχης διαγνώστηκε με κορονοϊό και διακομίστηκε αεροπορικώς από τα Τίρανα στην Αθήνα.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος ανέφερε, πριν την αναχώρησή του με C-130, πως “το να συμμετέχει κανείς στον κοινό πόνο είναι το δώρο Θεού”, συγκινώντας το πανελλήνιο. Πλέον, ο προκαθήμενος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, που αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς για τη νόσο Covid19.

Η παρακολούθηση της υγείας του 91χρονου ποιμενάρχη Αναστάσιου κρίθηκε επιβεβλημένη, για να λάβει την ενδεδειγμένη θεραπευτική φροντίδα. Όπως δήλωσε στο MEGA και στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο “εγώ έχω μια ευαισθησία με τους πνεύμονες, έχω ένα άσθμα πολύ καιρό. Νομίζω θα το ξεπεράσουμε”.

Click4more: Συγκλονίζει ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος στο Live News: «Δώρο Θεού που συμμετέχω στον κοινό πόνο»

Πάντως, ο Αρχιεπίσκοπος υπογράμμισε ότι “το να συμμετέχει κανείς στον κοινό πόνο είναι το δώρο του Θεού”. Και εν συνεχεία, έστειλε μήνυμα ότι ο χριστιανός ανήκει στον Θεό: “Mη στεναχωριέστε. Θα περάσουμε. “Είτε ζώμεν είτε αποθνήσκομεν του Κυρίου εσμέν”. Είναι μεγάλη παρηγοριά αυτά τα πράγματα για εμάς”, δήλωσε στο Live News.

Στο C-130 τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο συνόδευε προσωπικό του ΕΚΑΒ και γιατρός και η μεταφορά του έγινε σε θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Anastasios Evaggelismos  Intime

Anastasios Evaggelismos  Intime

Anastasios Evaggelismos  Intime

Anastasios Evaggelismos  Intime

Anastasios Evaggelismos  Intime

Anastasios Evaggelismos  Intime

πηγές: MEGA, ΑΠΕ – ΜΠΕ 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν υπήρχε νομική δυνατότητα σύλληψης του 67χρονου» στην Αμφιλοχία λέει η αστυνομία «καρφώνοντας» την εισαγγελία
«Το προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε άμεσα στην εισαγγελική Αρχή, ωστόσο η νέα εισαγγελική παραγγελία δεν περιελάμβανε εντολή κράτησης», υποστηρίζει η ΕΛ.ΑΣ. σε ανακοίνωσή της
Το σπίτι όπου έμενε ο 67χρονος με τον 95χρονο πατέρα του στο Χαλκιόπουλο Αμφιλοχίας 1
Νίκος Πλακιάς για Λουίς Ενρίκε: Η τοποθέτησή του απαντά στο «πώς στέκεσαι όταν χάνεις το παιδί σου»
Ο Νίκος Πλακιάς, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό όσα είπε ο Ισπανός, απαντώντας στο πώς ένας γονιός μπορεί να σταθεί ξανά στα πόδια του μετά την απώλεια του παιδιού του
Ο Νίκος Πλακιάς