Ελλάδα

Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έβγαλαν γυναίκα από φλεγόμενο διαμέρισμα στη Θεσσαλονικη

Μέσα από το φλεγόμενο διαμέρισμά της απεγκλώβισαν ηλικιωμένη γυναίκα, λίγο πριν από το μεσημέρι, δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 11:47 ειδοποιήθηκαν για μια πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην οδό Μακεδονομάχων 18, στις Συκιές, όπου μια γυναίκα είχε εγκλωβισθεί.

Στο σημείο έσπευσαν 8 δικυκλιστές, οι οποίοι έβγαλαν έξω την ηλικιωμένη προτού μεταβεί στο σημείο η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο 20χρονος μας έδειξε φωτογραφία με το μαχαίρι να στάζει αίμα» - Όλα όσα έγιναν το βράδυ της δολοφονίας στον Άγιο Δημήτριο
Σε θερμοσίφωνα έκρυψε το μαχαίρι ο 20χρονος - Αφού σκότωσε το θύμα, επέστρεψε στο σπίτι του και άλλαξε ρούχα - Τι κατέθεσε ο φίλος του «Φοξ» και οι δύο κοπέλες
Το θύμα της άγριας δολοφονίας στον Άγιο Δημήτριο 47