Ελλάδα

Αστυνομικός stalker συνελήφθη γιατί παρακολουθούσε την αστυνομικό πρώην σύζυγό του

Αστυνομικός stalker που παρακολουθούσε επίμονα την πρώην σύζυγο του, μετατρέποντας τη ζωή της σε κόλαση, συνελήφθη από συναδέλφους του!

Μάλιστα, στον 46χρονο, τον οποίο κατήγγειλε η 37χρονη, η οποία είναι επίσης αστυνομικός, αφαιρέθηκε και το υπηρεσιακό του όπλο, ενώ στο κινητό της αστυνομικού εγκαταστάθηκε και το panic button, προκειμένου ανά πάσα ώρα και στιγμή στην περίπτωση που ο stalker πρώην συζυγος της επιχειρήσει να ξαναπλησιάσει, να ειδοποιήσει τις αρχές.  

Το ανατριχιαστικό συμβάν, σημειώθηκε στις 13:30, της Τρίτης 16 Απριλίου στην περιοχή της Νεάπολης. Όπως καταγγέλλει η 37χρονη στη μήνυση που κατέθεσε, ο 46χρονος αρχιφύλακας που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και βρισκόταν εκτός υπηρεσίας άρχισε να την παρενοχλεί, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει παρακολουθώντας την επίμονα μπροστά στα ανήλικα τέκνα της ηλικίας 9 και 11 ετών.

Πληροφορίες του newsit.gr λένε πως οι δύο ένστολοι, παντρεύτηκαν, χώρισαν και έχουν αποκτήσει απο δύο παιδιά ο καθένας από άλλο γάμο. Όμως τον χωρισμό και την απόφαση της πρώην συζυγου του να προχωρήσει τη ζωή της, δεν κατάφερε να τα ξεπεράσει και άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα. 

Η μήνυση

Μετα την επίμονη παρακολούθηση και την αλλόκοτη συμπεριφορά του ένστολου stalker η 37χρονη φοβούμενη τα χειρότερα αποφάσισε να καταθέσει μήνυση στην οποία ξεδίπλωνε το χρονικό του τρόμου.

Σύμφωνα με το σήμα της ΕΛ.ΑΣ. «στις 17-4-2024 και ώρα 10:00, μετέβη στο Α.Τ. Λευκού Πύργου η υπαρχιφύλακας και υπέβαλλε έγκληση σε βάρος του πρώην συζύγου της, ο οποίος υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, για επίμονη παρακολούθηση. Η ανωτέρω πράξη έλαβε χώρα μπροστά στα ανήλικα τέκνα της στις 13:30 της 16-4-2024».

Του πηραν το υπηρεσιακο όπλο 

Στις επόμενες γραμμές αναφέρονται οι ενέργειες που έγιναν βάση πρωτοκόλλου από τους αστυνομικούς. Όπως επισημαίνεται, στο κινητό της γυναίκας τοποθετήθηκε το panic button ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με το δράστη, αμέσως μετά την σύλληψη του αφαιρέθηκε και το υπηρεσιακο του όπλο: «Δόθηκε έντυπο υλικό για τις υφιστάμενες δομές ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και αρωγής. Εγκαταστάθηκε στο κινητό της ανωτέρω παθούσας το «PANIC BUTTON».

Δεν επιθυμούσε τη φύλαξή της σε δομή ή σε ασφαλή χώρο. Δεν επιθυμούσε την μεταφορά στην οικία της με υπηρεσιακό όχημα. Ενημερώθηκε Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης ενω ο δραστης συνελήφθη και κρατείται. Ατομικός οπλισμός, τον οποίο κατέχει νόμιμα, αφαιρέθηκε προσωρινά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα αποκαλυπτικά μηνύματα του 63χρονου πριν πυροβολήσει τον κουμπάρο του στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελε να με βγάλει από την μέση»
«Τον απείλησα ότι θα τον σπάσω στο ξύλο. Ήθελα να τον φοβερίσω να σταματήσει να ασχολείται με την γυναίκα μου», λέει ο φερόμενος ως δράστης που αναζητείται από τις αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια απαγορεύουν δημοσιεύματα για την ιδιωτική ζωή και την περιουσία τους – Η ανακοίνωση
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, επιφυλασσόμαστε να προβούμε άμεσα στις αναγκαίες νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου»
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια 2
«Ευθύνη της πολιτείας η προστασία των Πανεπιστημίων», σημειώνει η πρυτανεία της Νομικής Σχολής για την άγρια επίθεση κουκουλοφόρων
«Η διοίκηση της σχολής ενημέρωσε αμέσως την Ελληνική Αστυνομία για το συμβάν, η οποία ανταποκρίθηκε αλλά όταν έφτασε στο κτίριο, οι εισβολείς είχαν εξαφανιστεί»
O χτυπημένος διδακτορικός φοιτητής της Νομικής Σχολής Αθήνας