Ελλάδα

Αστυνομικός της ΟΠΚΕ άνοιξε πυρ κατά διαρρηκτών

Οι επίδοξοι διαρρήκτες φαρμακείου στον Άγιο Δημήτριο δεν περίμεναν ότι θα δέχονταν πυρά. Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (01.11.2021).

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: ο αστυνομικός που υπηρετεί στην ΟΠΚΕ άκουσε θόρυβο έξω από το σπίτι του στον Άγιο Δημήτριο. Βγήκε να δει τι συμβαίνει και, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είδε διαρρήκτες να επιχειρούν να μπουν σε φαρμακείο της περιοχής.

Τότε αποφασίζει να τραβήξει το υπηρεσιακό του περίστροφο και να ανοίξει πυρ κατά των διαρρηκτών. Πυροβόλησε αρκετές φορές, με τις σφαίρες να καταλήγουν στη τζαμαρία του φαρμακείου, όπου προσπαθούσαν να μπουν οι διαρρήκτες αλλά και σε ένα παρκαρισμένο ΙΧ.

Οι διαρρήκτες τράπηκαν σε φυγή και ο αστυνομικός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Το όπλο του μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την απολογία του.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: «Δέχτηκα απειλές εγώ και η οικογένειά μου για την προανακριτική για τα Τέμπη» – Η κατάθεση στο ελληνικό FBI
«Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, ξέρω με ποιους τα ‘χω βάλει», τονίζει σε συνέντευξή της η Μαρία Καρυστιανού μετά από καταγγελία στο ελληνικό FBI για απειλές που δέχτηκε η ίδια και η οικογένειά της
Η Μαρία Καρυστιανού
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
34
Ένας 38χρονος κουρέας πνίγηκε στη Χαλκιδική – «Ήταν υγιής και γυμνασμένος, δεν ξέρουμε τι έγινε» λένε οι συγγενείς του
«Είπε στον φίλο του ότι θα έμπαινε να κολυμπήσει γιατί μετά ήθελαν να πάνε για φαγητό και δεν ήθελε να κολυμπήσει μετά με γεμάτο στομάχι» λέει ο αδερφός του άτυχου 38χρονου
Ο 38χρονος που πνίγηκε στη Χαλκιδική 1