Ελλάδα

Ατύχημα στο Allou! Fun Park: Εντοπίστηκαν και άλλα προβλήματα στο παιχνίδι με τη βάρκα – Αποκάλυψη LIVE NEWS

Δεν υπήρχε σφάλμα μόνο στην αντλία νερού στο παιχνίδι του λούνα παρκ, Allou! Fun Park, που έστειλε 4 νεαρούς στο νοσοκομείο, καθώς εντοπίστηκε ακόμη ένα πρόβλημα αρκετά επικίνδυνο για να προκαλέσει και άλλα ατυχήματα.

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο, οι πραγματογνώμονες που έκαναν έρευνα για το ατύχημα του παιχνιδιού στο γνωστό λούνα παρκ, εντόπισαν στοιχεία που φανερώνουν δομικό και κατασκευαστικό πρόβλημα.

Αν, μάλιστα, δεν διορθωθεί, τότε μπορεί να προκαλέσει και άλλα παρόμοια ατυχήματα στο μέλλον. Για αυτό έχουν ξεκινήσει επαφές στο εξωτερικό, με άλλους διαχειριστές τέτοιων παιχνιδιών, για να ρωτήσουν αν έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα και αν ναι, πώς το έλυσαν.

Υπενθυμίζεται ότι, αρχικά, η πρώτη εκτίμηση ήταν ότι δεν λειτούργησε η αντλία νερού για να σταματήσει το βαρκάκι από την απότομη κατηφόρα. Αυτό δήλωσαν και οι τραυματίες του παιχνιδιού, ότι «δεν θυμούνται να έχει νερό το παιχνίδι».

«Εκείνο το απόγευμα τελείως χαρούμενοι πήγαμε στο λούνα παρκ και ήρθε κάποια στιγμή για το παιχνίδι που μπήκαμε. Ήμασταν οι πρώτοι για το βαρκάκι, στην δεύτερη διαδρομή, που ήταν και η μεγαλύτερη ανηφόρα, έγινε το περιστατικό», είχε αναφέρει ένας από τους τραυματίες στο LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Προσέθεσε, μάλιστα, ότι «αυτό που θυμάμαι αφού κατεβήκαμε την μεγάλη κατηφόρα, δεν αισθάνθηκα να βρέχομαι καθόλου, δεν κόβει ταχύτητα καθόλου η βάρκα και μετά εκσφενδονιστήκαμε».

Η έρευνα για το ατύχημα συνεχίζεται ενώ οι 4 νεαροί που έπεσαν θύματα, αναρρώνουν. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι αγρότες παραμένουν στα μπλόκα και έστειλαν τα αιτήματά τους στο Μαξίμου – «Να προσέλθετε σε διάλογο» τους ζητά ο Τσιάρας
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες που παραμένουν στα μπλόκα και απέρριψαν την πρόσκληση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη...
Μπλόκα αγροτών 38
Θεμιστοκλέους για τη δωρεά σπέρματος από Δανό με καρκινογόνο μετάλλαξη: «Μπορεί να υπάρχουν 12 οικογένειες από τον ίδιο δότη στην Ελλάδα»
«Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν πρέπει να προκαλέσει πανικό, γενετικές μεταλλάξεις μπορεί να συμβούν τόσο σε εγκυμοσύνη από υποβοηθούμενη αναπαραγωγή όσο και σε φυσιολογική κύηση» λέει ο υφυπουργός Υγείας
Μάριος Θεμιστοκλέους
Για βαριά κακουργήματα κατηγορούνται Χιλετζάκης, Λαμπράκης και οι 13 συλληφθέντες για τις παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Οι 15 συλληφθέντες θα απολογηθούν ανά ομάδες των πέντε, από την Τρίτη έως και την Πέμπτη για το βαρύτατο κατηγορητήριο που αντιμετωπίζουν
Κύκλωμα με παράνομες επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ 72