Ελλάδα

Αχαΐα: Συγκλονίζει ο παππούς του 4χρονου για το μοιραίο δυστύχημα – «Ακούω ουρλιαχτά και βγαίνω έξω»

Ο παππούς ήταν ο άνθρωπος που πήρε το παιδάκι και το μετέφερε στο Κέντρο Υγείας

Η αγκαλιά του θείου ήταν μοιραία, αθελά του, για το 4χρονο παιδάκι στην Αχαΐα, που έχασε τη ζωή του όταν ο 25χρονος που το κρατούσε στα χέρια του χτύπησε,ζαλίστηκε και έπεσε από τοιχίο ύψους 2 μέτρων στο τσιμέντο.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης 11.11.2025, όταν το παιδάκι ήταν υπό την επίβλεψη του 25χρονου θείου του στο χωριό Σπάτα στην Αχαΐα.

Όπως περιέγραψε ο παππούς του παιδιού, το παιδάκι γκρίνιαζε και ο 25χρονος το πήρε αγκαλιά να το πάει μία βόλτα για να ηρεμήσει. Εκεί η τραγωδία ξεκινά με τον άνδρα να χτυπά το κεφάλι του στη γωνία ενός μπαλκονιού που προεξείχε με αποτέλεσμα να ζαλιστεί και να πέσει από το τοιχίο έχοντας το άτυχο 4χρονο αγοράκι στην αγκαλιά του.

Το ύψος του τοιχίου ήταν περίπου 2 μέτρα και αποτέλεσμα της πτώσης ήταν να χάσει τη ζωή του το παιδί βυθίζοντας την οικογένεια στη θλίψη.

Ο παππούς του 4χρονου έφτασε άμεσα στο σημείο και το πήρε με το αυτοκίνητό του και το μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, στη συνέχεια οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διακομιδή του στο «Καραμανδάνειο» Γενικό Νοσοκομείο Παίδων όπου διασωληνώθηκε. Παρά τις υπερπροσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, κάνοντας για 40 λεπτά ΚΑΡΠΑ, αφού ο μικρός Ανδρέας έπαθε ανακοπή, το παιδάκι τελικά κατέληξε.

Τραγική φιγούρα ο παππούς του 4χρονου που περιγράφει στην κάμερα πώς συνέβη το μοιραίο ατύχημα που κόστισε τη ζωή στο εγγονάκι του.

Ο άνδρας δείχνει τη γωνία που χτύπησε το κεφάλι του ο 25χρονος που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και συνελήφθη κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

«Εδώ, εδώ χτύπησε το κεφάλι του… και με το έτσι που κάνει πέρα το είχε στα χέρια του, ζαλίστηκε και έπεσε στο τσιμέντο. Εκεί έγιναν όλα…», είπε με τρεμάμενη φωνή.

«Ήτανε κι άλλα παιδάκια εδώ και τα αδερφάκια του. Και ακούω ουρλιαχτά και βγαίνω έξω και κοιτάω τον άνθρωπο χάμω μαζί με το παιδί» είπε ακόμη ο παππούς του 4χρονου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν θα απαλλαγείς από εμάς» – Οι απειλές των Κινέζων στον σμήναρχο κατάσκοπο όταν τους είπε ότι θα βγει στη σύνταξη
Τυ έδωσαν μια κάρτα αναλήψεων, η οποία είχε εκδοθεί στο Χονγκ Κονγκ σε όνομα τρίτου - Με αυτή την κάρτα μπορούσε να κάνει αναλήψεις σε οποιοδήποτε ΑΤΜ ανά τον κόσμο
Ο Σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία
Νέα κατολίσθηση έκλεισε την παλαιά εθνική οδό Άρτας – Αμφιλοχίας – Αποκομμένη οδικώς η Ήπειρος
Μετά το κλείσιμο της Ιόνιας Οδού λόγω κατολίσθησης και με τη νέα κατολίσθηση, η Ήπειρος έχει ουσιαστικά αποκοπεί στα δύο από την υπόλοιπη Ελλάδα, την ώρα που οι έντονες βροχοπτώσεις συνεχίζονται σε όλη τη Δυτική Ελλάδα
Κατολίσθηση στην παλιά εθνική οδό Αμφιλοχίας - Άρτας
Ο Παύλος ντε Γκρες απαντά για το ενδεχόμενο δημιουργίας κόμματος: «Θέλω να προσφέρω στην χώρα μου, πολλά περνούν από το μυαλό μου»
«Είναι στο αίμα μου η πολιτική αλλά δεν είμαι πολιτικός», τόνισε - Τι είπε για τη σχέση του με τη Μαρί Σαντάλ και τα προβλήματα που καλείται να λύσει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη
Παύλος Ντε Γκρες 5
Με καταιγίδες και μποφόρ συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας: Πορτοκαλί προειδοποίηση για 7 περιοχές – Ισχυρά τα φαινόμενα στα Δωδεκάνησα έως το απόγευμα
Δείτε live την εξέλιξη της κακοκαιρίας - Νέα πτώση της θερμοκρασίας από τη Δευτέρα - Επικαιροποιήθηκε ξανά το έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ - Εξασθενούν τα φαινόμενα σταδιακά σήμερα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ